2.monitör mü PC'yi geliştirmek mi?

ozgunkgna

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 3060 Ti Ryzen 5600X ve ASUS B450M K II anakartım var ve 2K bir monitörüm var. Yazın ikinci monitörü almak istiyorum sizce ikinci montörü almak mı mantıklı yoksa PC parçalarını geliştirmek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 3060 Ti Ryzen 5600X ve ASUS B450M K II anakartım var ve 2K bir monitörüm var. Yazın ikinci monitörü almak istiyorum sizce ikinci montörü almak mı mantıklı yoksa PC parçalarını geliştirmek mi?

PC parçaların bence şu an için iyi. Monitör sana cidden lazım ise al. Çok da önemli değil monitor diyorsan işlemci falan değiştirebilirsin.

Neredeyse aynı sisteme sahibim hocam. Bende bu ikisi arasındayım. Açıkçası kullanıma göre karar vermelisiniz. Ben şahsen ikinci monitörü almayı düşünüyorum çünkü yazılım ile uğraşırken yan monitör bazı konularda çok lazım oluyor. Ancak böyle bir derdin yok ise bütçene göre parça yükseltmeni öneririm. 4070 Super gibi ekran kartlarına çıkman çok yararına olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…