Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller:
Şu anda aktif olarak kullanmış olduğum 2 adet monitör var.
1.monitörüm Samsung Odyssey G3 24" LS24AG320nuxuf 165 Hz monitör (DPI kablosu ile ekran kartıma bağlı)
2.monitörüm ASUS VS229 24" 60 Hz monitör (HDMI kablosu ile ekran kartıma bağlı)
Videoda eklemiş olduğum şekilde bilgisayarda overwolf programı ve Opera GX tarayıcısı üzerinden spotifya giriş yapmak için tıkladığımda ekran anlam veremediğim bir şekilde kapanıp açılıyor. Daha önce başına gelen ya da konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok memnun olurum.
Denediğim çözümler:
1- 2 Monitörürüde 60 Hz e çektim sorun aynı şekilde devam etti.
2- 1.Monitörü 165 Hz 2.Monütörü sırası ile 59, 58 ve 50 Hz çektim sorun devam etti.
3- Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge tarayıcıları ile videoda ki işlemi yaptığımda sorun devam etti.
Aynı sorunu yaşadım. İkinci monitörümü dönüştürücü ile kullanıyordum. Sorunun kablodan kaynaklı olduğunu HDMI kablosu alınca fark ettim. Elinizde bağlantı yapabileceğiniz farklı kablolar varsa o şekilde tekrar deneyin. Yüksek ihtimal monitörün kablosunda bi sıkıntı var.
3 Farklı HDMI kablosu ile denedim videoda ki aynı sorun oluyor. İşin bana garip gelen kısmı spesifik bir uygulamada veya web sitesinde bunu yapıyor olması
Aynı sorunu yaşadım. İkinci monitörümü dönüştürücü ile kullanıyordum. Sorunun kablodan kaynaklı olduğunu HDMI kablosu alınca fark ettim. Elinizde bağlantı yapabileceğiniz farklı kablolar varsa o şekilde tekrar deneyin. Yüksek ihtimal monitörün kablosunda bi sıkıntı var.
3 Farklı HDMI kablosu ile denedim videoda ki aynı sorun oluyor. İşin bana garip gelen kısmı spesifik bir uygulamada veya web sitesinde bunu yapıyor olması.
3 Farklı HDMI kablosu ile denedim videoda ki aynı sorun oluyor. İşin bana garip gelen kısmı spesifik bir uygulamada veya web sitesinde bunu yapıyor olması
3 Farklı HDMI kablosu ile denedim videoda ki aynı sorun oluyor. İşin bana garip gelen kısmı spesifik bir uygulamada veya web sitesinde bunu yapıyor olması.
Evet şimdi denedim aynı sorun oluyor 2. monitörü ana ekran yaptığımda da.
Arkadaşlar sadece bu sorunu yapan monitörü bağladım ve videodaki şeyi tekrar yaptım. Sonuç ilginç monitör kendini açık kapatıyor Spotifyın giriş yap butonunu tıkladığımda.
Sorunu saçma bir şekilde olsada çözdüm.
Denetim Masası > Aygıtlar ve Yazıcılar > Sağ Tık > Aygıt Yöneticisi > Monitörler bölümünden sorun çıkaran Monitörümü seçip sağ tıklayarak Cihazı devre dışı bırak dedim. Garip bir şekilde ekran kapanmadı ve sorun ortadan kalktı. Başına gelen biri olursa bu yolu deneyebilir bende sorun bu şekilde çözüldü.