mertbingol0
Femtopat
Kasamda 2 tane VGA çıkşı var. Fakat anakartta olan çalışmıyor. Bu yüzden çoğaltıcı aldım ve taktım şu anda ise iki ekrandada aynı görüntü var. Bunun farklı görüntü olamsını sağlayamaz mıyım?
Bu noktayı tam okumamışım. Evet haklısınız böyle bir durum vardı.Çoklayıcıda uzatma yapılmaz diye biliyorum.
Bu noktayı tam okumamışım. Evet haklısınız böyle bir durum vardı.
Şöyle olabilir, çoklayıcıya taktığınız ekranların hepsi aynı ekranı gösterir.
O olur hocam. Bende iki monitör kullanıyorum. HDMI + DVI girişlerini kullanıyorum.Örnek olarak vatan da bütün monitörlerin aynı görüntüyü vermesi için kullanılıyor. Ben de çift ekrana geçeceğim fakat bir tane HDMI girişi var. Diğerini DisplayPort'a takmayı düşünüyorum. Olur mu bilmiyorum.
Yayıncılarda genelde birden fazla bilgisayar oluyor.Ya bana da dediler çoklayıcı ile olmaz götürdüm geri verdim DVI aldım da bu yayıncılar 4-5 tane monitör kullanıyorlar onalr nasıl çoklayıcı olmadan yapaibliyor?
Olur hocam bu şekilde kullanıyorum. İki monitörü farklı ekranlar olarak kullanabilirsiniz.Örnek olarak vatan da bütün monitörlerin aynı görüntüyü vermesi için kullanılıyor. Ben de çift ekrana geçeceğim fakat bir tane HDMI girişi var. Diğerini DisplayPort'a takmayı düşünüyorum. Olur mu bilmiyorum.