2. monitörde görüntü gidiyor

Tsuki

Kilopat
Daha fazla  
Selam. 2 monitör kullanıyorum 5-6 aydır. Birkaç gündür 2. ekranımda görüntü gidiyor ekran siyah olarak kalıyor ancak ekranda görmeden tıklayıp videoyu durdurup başlatabiliyorum ya da oradan sekmeyi ana ekrana çekebiliyorum. Açıp, kapattığımda birkaç saniyeliğine görüntü gelip geri gidiyor. Ekrana bir şey sürüklemezsem masaüstünde duruyor kapanmıyor 2.görsel. 30 dakika bir şey olmadan duruyor, herhangi bir şey açarsam birkaç saniye sonra pat diye gidiyor. Aklına çözüm fikri gelen var mı?

1.monitör: 1920*1080 MSI G24C6.
2.monitör: 1440*900 V193wa. Emektar bir arkadaş kendisi🥹

İlk GIF gelmemiş.

Videoyu yükleyemedim gif olarak attım onda da hata verdi. Videosu burada.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü tek.png
    Ekran görüntüsü tek.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Selam. 2 monitör kullanıyorum 5-6 aydır. Birkaç gündür 2. ekranımda görüntü gidiyor ekran siyah olarak kalıyor ancak ekranda görmeden tıklayıp videoyu durdurup başlatabiliyorum ya da oradan sekmeyi ana ekrana çekebiliyorum. Açıp, kapattığımda birkaç saniyeliğine görüntü gelip geri gidiyor. Ekrana bir şey sürüklemezsem masaüstünde duruyor kapanmıyor 2.görsel. 30 dakika bir şey olmadan duruyor, herhangi bir şey açarsam birkaç saniye sonra pat diye gidiyor. Aklına çözüm fikri gelen var mı?

1.monitör: 1920*1080 MSI G24C6.
2.monitör: 1440*900 V193wa. Emektar bir arkadaş kendisi🥹

İlk GIF gelmemiş.

Videoyu yükleyemedim GIF olarak attım onda da hata verdi. Videosu burada.

Bağlantı hangi kablo ile yapılıyor.

Video atamadım GIF olarak atayım dedim onda da hata verdi. Videosu bu. Ayrıca vermeyi unuttuğum bir bilgi sorun olan ekranda VGA-HDMI dönüştürücü kullanıyorum, MSI'da DP.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı