Emin misiniz, denediniz mi?
Ben de bağlanmıyor diye biliyordum eğer siz denediyseniz doğru mu diye öğrenmek istedim,internette aparat lazım diyorlar.Denemedim. PS5'e bağlanmadığını bilmiyordum. Normalde Bluetooth olan her cihazda kullanılır ama. Yanlış bilgi için kusura bakmayın. Kendi kullandığım AirPods'u laptop, Mi TV stick, tablet ve telefonda kullanıyorum ona da bağlanır diye düşündüm.
Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. Airpods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.Merhaba, yakında AirPods 2. nesil alacağım ve bunu oyun oynarken de kullanmak istiyorum. PlayStation 5'e bağlanır mı?
Büyük ihtimalle bağlanmaz. PlayStation'da sadece Sony kulaklığı kullanabilirsiniz kablosuz olarak. Ben PS5 de Pulse 3D kullanıyorum. Bence AirPods'la oyun oynanmaz.
Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. AirPods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.
Büyük ihtimalle bağlanmaz. PlayStation'da sadece Sony Kulaklığı kullanabilirsiniz kablosuz olarak. Ben PS5 de Pulse 3D kullanıyorum. Bence AirPods'la oyun oynanmaz.
Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. AirPods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.
Orası öyle ben sadece öneride bulundum.Kendim AirPods kullanıyorum oyun oynarken açıkçası gayet iyi ses kasılıyor ve zevk alıyorum oyundan. Tabii kişiden kişiye değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.