2. nesil AirPods PlayStation 5'e bağlanır mı?

gnoxis7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakında AirPods 2. nesil alacağım ve bunu oyun oynarken de kullanmak istiyorum. PlayStation 5'e bağlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim. PS5'e bağlanmadığını bilmiyordum. Normalde Bluetooth olan her cihazda kullanılır ama. Yanlış bilgi için kusura bakmayın. Kendi kullandığım AirPods'u laptop, Mi TV stick, tablet ve telefonda kullanıyorum ona da bağlanır diye düşündüm.
Ben de bağlanmıyor diye biliyordum eğer siz denediyseniz doğru mu diye öğrenmek istedim,internette aparat lazım diyorlar.

PS4'e kendi kulaklığı dışında bluetooth kulaklık bağlanmıyordu. PS5 için aynı durum da geçerlidir büyük ihtimal.

Benim bildiğim kadarıyla PS4'e kendi kulaklığı ve AirPods bağlanabiliyordu bir videoda görmüştüm ama aynısı PlayStation 5 için geçerli mi bilmiyorum.

Büyük ihtimalle bağlanmaz. Playstation'da sadece Sony Kulaklığı kullanabilirsiniz kablosuz olarak. Ben ps5 de pulse 3d kullanıyorum. Bence airpods la oyun oynanmaz.

Merhaba, yakında AirPods 2. nesil alacağım ve bunu oyun oynarken de kullanmak istiyorum. PlayStation 5'e bağlanır mı?
Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. Airpods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.

Büyük ihtimalle bağlanmaz. PlayStation'da sadece Sony kulaklığı kullanabilirsiniz kablosuz olarak. Ben PS5 de Pulse 3D kullanıyorum. Bence AirPods'la oyun oynanmaz.

Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. AirPods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.

Eğitim indirimlerinden ötürü bedavaya gelecek o yüzden merak ettim yani.

Büyük ihtimalle bağlanmaz. PlayStation'da sadece Sony Kulaklığı kullanabilirsiniz kablosuz olarak. Ben PS5 de Pulse 3D kullanıyorum. Bence AirPods'la oyun oynanmaz.

Bence oyun oynamak için farklı bir kulaklık tercih etmelisiniz. AirPods oyun kulaklığı değil sizi memnun etmeyebilir.

Kendim AirPods kullanıyorum oyun oynarken açıkçası gayet iyi ses kasılıyor ve zevk alıyorum oyundan. Tabii kişiden kişiye değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı