2 pinli Li-Po pil 3 pine nasıl çevrilir?

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın şimdiden. Soketli değilse lehim işlemi yapman gerekecektir bilgin olsun.

Soketsiz hocam problem yok, elektrik elektronik teknikerliğimiz bir işe yarıyor sonunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
:) Güzel o zaman. Bende öyle bir teknikerlik yok ama yaptık yine de bir şeyler çalıştırdık bir şekilde.

Neyi nereye bağlayacağını bildikten sonra bir problem olmuyor hocam.

:) güzel o zaman. Bende öyle bir teknikerlik yok ama yaptık yine de bir şeyler çalıştırdık bir şekilde.

Hocam bataryalar elime ulaştı şimdi ama maalesef kulaklık ve malzemelerim yanında değil burada çalışmaları değişik işliyor saat gece 04.03'te posta kutusuna atıp gitmişler :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi ya? Ben de aliexpress'den sipariş vermişim bir tane daha, unutmuşum dün geldi kargo. İçinde de bir tane hoparlör bir tane küçük bir kutu ikisinin arasında da pil :) Bir de not düşmüşler, pili tek başına gönderemediğimiz için bu şekilde gönderdik diye.
Hatta kutunun üstünde de "audio box" yazıyor :) Ama sonuç olarak geldi, şaşırdım :)

Hadi ya? Ben de aliexpress'den sipariş vermişim bir tane daha, unutmuşum dün geldi kargo. İçinde de bir tane hoparlör bir tane küçük bir kutu ikisinin arasında da pil :) Bir de not düşmüşler, pili tek başına gönderemediğimiz için bu şekilde gönderdik diye.
Hatta kutunun üstünde de "audio box" yazıyor :) Ama sonuç olarak geldi, şaşırdım :)
Bende direk iki tane pil gelmiş yanında başka bir şey yoktu baloncuklu pakete koymuşkar göndermişler kutuyu😂

Dosya Ekleri

• IMG_0299.jpeg
    IMG_0299.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0300.jpeg
    IMG_0300.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri