Hocam yaşamıyorum yani sanmıyorum yine de kontrol ederim.
Yaşamıyorsan ve sıcaklıklar ideal değerde ise termal macun yenilenmenin anlamı yok.
Hocam yaşamıyorum yani sanmıyorum yine de kontrol ederim.
Throttle yaşamıyorsan değişen bir şey olmayacaktır.
Yaşamıyorsan ve sıcaklıklar ideal değerde ise termal macun yenilenmenin anlamı yok.
Afterburner'dan değerleri göstermeyi açın ardından yüke sokacak bir oyunda sıcaklıkları konttol edebilirsiniz.
Hocam en son hatırladığım sanırım Assassin's Creed'in ilk oyununda 70 derecelerdeydi en yüksek ayarlarda ve laptopun altında laptop soğutucu var ama çok etki etmiyor sanırım biraz bozuk gibi zaten 3 4 senelil açtığımda ilk 10 sn dönmüyor sonra dönüyor ve PC nihai performans ayarlarında yani bütün ayarları en yüksek performans ayarlarında PC'nin bütün pil ve NVIDIA Intel ayarlarında en yüksek performans ayarlarında (bu PC'nin ömrünü azaltırmı nasıl bir etki yapar kapatmalı mıyım) o yüzden biraz ısınıyor sanırım bir de oyuna girdiğimde Görev Yöneticisi'nden yüksek öncelik veriyorum.
70 derece kötü değil, zaten performansını kısıp drop yemediğiniz sürece sıkıntı yok.
Sıcaklık değerleri normal değerde ise sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.