2 senelik binaya fiber altyapı nasıl en hızlı şekilde getirtilir?

Arda124

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, biz şimdi yeni bir yere taşındık ve bina 2 senelik, binada altyapı yok ama yan binalarda 200 Mbps fiber altyapı var. Türk Telekom'u aradık ve dediler ki "Evrak imzalayıp en yakın Türk Telekom bayisine başvurun, altyapının gelmesi 6 ay ile 12 ay arası sürecektir.". Öyle dedikleri için biraz tedirgin oldum çünkü çok uzun bir süre. Başvuru yapsak sizce bu kadar sürer mi çünkü biz hariç neredeyse her binada fiber var veya başka bir şey yapabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, biz şimdi yeni bir yere taşındık ve bina 2 senelik, binada altyapı yok ama yan binalarda 200 Mbps fiber altyapı var. Türk Telekom'u aradık ve dediler ki "Evrak imzalayıp en yakın Türk Telekom bayisine başvurun, altyapının gelmesi 6 ay ile 12 ay arası sürecektir.". Öyle dedikleri için biraz tedirgin oldum çünkü çok uzun bir süre. Başvuru yapsak sizce bu kadar sürer mi çünkü biz hariç neredeyse her binada fiber var veya başka bir şey yapabilir miyim? Teşekkürler.

Arkadaşımın oturduğu binaya 2 yıl boyunca alt yapıyı hiçbir şekilde getirmediler, yine halamlarda da sağ ve sol binada var fakat onların binasına Telekom başvuru yapıldığı halde 1 yıla yakındır bağlamadı. 1 yıldan kısa sürede getirirlerse bu mucize olur.

Arkadaşlar merhaba, biz şimdi yeni bir yere taşındık ve bina 2 senelik, binada altyapı yok ama yan binalarda 200 Mbps fiber altyapı var. Türk Telekom'u aradık ve dediler ki "evrak imzalayıp en yakın Türk Telekom bayisine başvurun, altyapının gelmesi 6 ay ile 12 ay arası sürecektir.". Öyle dedikleri için biraz tedirgin oldum çünkü çok uzun bir süre. Başvuru yapsak sizce bu kadar sürer mi çünkü biz hariç neredeyse her binada fiber var veya başka bir şey yapabilir miyim? Teşekkürler.

Tüm binadan imza toplayıp gelmesini hızlandırabilirsiniz eğer çok daha kısa sürede istiyorsanız il müdürlüğüne gidip binaya kadar çekilecek olan kablonun masrafını ödeyebiliriz derseniz kısa sürede getireceklerdir. Arkadaşımın binasına öyle yapmışlardı tüm bina bölüşünce çok masraflı olmamıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı