2 senelik işlemci macunu Arctic MX-4 kullanılır mı?

Hakan Çetin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bu macunu geçen çekmecemde buldum ve 2 sene önce aldığım macun ama içinde macun hala var en az 2 kullanım kadar. Bu macun hala akışkan acaba kullanılır mı iletkenliğinde bir düşüş olmuş mudur? Aynısının yenisi de var bu eğer kullanılır hala derseniz 1 kere daha kullanırım öbürünü daha sonraya saklarım ama 2 sene olmuş işe yaramaz at derseniz de atıp yenisini kullanacağım.

Kullanılır hocam. Bende geçen 2 yıl önce aldığım macunu sürdüm bir sorun yok.

Termal Macunların raf ömrü 1-3 yıldır. Eğer çok beklediyse düşüşler yaşanabilir. 3 yıl beklediyse sürmeyin kesinlikle.

Ben bir ara yaklaşık 5-6 yaşındaki merdiven altı termal macunu kullanmak zorunda kalmıştım, gayet güzel performans vermişti. Kullanabilirsiniz yani.

Hocam eğer kurumadıysa kullanılır. Biraz sıkın bakın eski kıvamıyla aynıysa kullanılır tabii ki. Geçenlerde bende 2-3 senelik macun kullandım.

Hocam eğer kurumadıysa kullanılır. Biraz sıkın bakın eski kıvamıyla aynıysa kullanılır tabii ki. Geçenlerde bende 2-3 senelik macun kullandım.

Baktım ucundan azıcık sıktım elimde dağıttığımda hala vıcık kıvamındaydı, kapağı kapalı kutusunun içinde duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…