2 SSD arası Windows'u taşıma

Faores

Hectopat
2 SSD'ye sahibim. Birisi m2.fakat format atarken SATA SSD'ye kurmuşum. Bir sürü program da indirdim. Sıfırlamadan Windows'u taşıma yolum var mı?

Macrium Reflect programı ile bir SSD'yi diğerine klonlayabilirsin/imaj alabilirsin.

Reflect Free Edition resmi sitesinden ücretsiz sürümü inceleyip senin kriterlerine uyuyor mu diye incelemeni öneririm.

Başka programlar da var ama ben bunu yakın zamanda kullandım ve memnum kaldığım için atıyorum. Windows veya SSD klonlama-imaj alma olarak Google'da daha çok program bulabilirsin.

Onlar programı bozmuyor muydu?
Nasıl bozsun? Resmi bir yazılım ve virüs olmadığı sürece tek görevi en basitinden direkt dosya kopyalamak. Bu foruma geldiğimden beri system32 dışında her şeye virüs ya da sistemi bozuyor diyenleri gördüm. Yakında onu da görürsem şaşırmayacağım.😂

Nasıl bozsun? Resmi bir yazılım ve virüs olmadığı sürece tek görevi en basitinden direkt dosya kopyalamak. Bu foruma geldiğimden beri system32 dışında her şeye virüs ya da sistemi bozuyor diyenleri gördüm. Yakında onu da görürsem şaşırmayacağım.😂
İmaj tekrar kurulduğunda bazen uyum sorunu veya bazı programların açılmaması gibi sorunlar nadirde olsa oluyor.

Daha önce kullanmadım ve kullanmayı tavsiye etmiyorum, eğer format atma durumunuz yoksa kullanabilirsiniz.
Klonu da aynı sistemde kullanacağını düşünürsek bence sorun oluşmaz. Ben kendi masaüstümü daha düşük bir dizüstü bilgisayara klonlayıp Photoshop gibi ağır programları silmiştim. Hala da iki ikiz Windows'u da kullanırım aynı anda internete bağlamamaya özen gösterip.
İmaj tekrar kurulduğunda bazen uyum sorunu veya bazı programların açılmaması gibi sorunlar nadirde olsa oluyor.
Tam da buna cevap yazıyordum. Aynı düşünmüşüz.

Klonu da aynı sistemde kullanacağını düşünürsek bence sorun oluşmaz. Ben kendi masaüstümü daha düşük bir dizüstü bilgisayara klonlayıp Photoshop gibi ağır programları silmiştim. Hala da iki ikiz Windowsu da kullanırım aynı anda interneet bağlamamaya özen gösterip.

Tam da buna cevap yazıyordum. Aynı düşünmüşüz.
Dediğim gibi nadir durumlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı