Onlar programı bozmuyor muydu?Programların ismini tam bilmiyorum ama Windows'u olduğu halde klonlayan programlar var her ne kadar tavsiye etmesemde kullanabilirsin.
Daha önce kullanmadım ve kullanmayı tavsiye etmiyorum, eğer format atma durumunuz yoksa kullanabilirsiniz.Onlar programı bozmuyor muydu?
Nasıl bozsun? Resmi bir yazılım ve virüs olmadığı sürece tek görevi en basitinden direkt dosya kopyalamak. Bu foruma geldiğimden beri system32 dışında her şeye virüs ya da sistemi bozuyor diyenleri gördüm. Yakında onu da görürsem şaşırmayacağım.Onlar programı bozmuyor muydu?
İmaj tekrar kurulduğunda bazen uyum sorunu veya bazı programların açılmaması gibi sorunlar nadirde olsa oluyor.Nasıl bozsun? Resmi bir yazılım ve virüs olmadığı sürece tek görevi en basitinden direkt dosya kopyalamak. Bu foruma geldiğimden beri system32 dışında her şeye virüs ya da sistemi bozuyor diyenleri gördüm. Yakında onu da görürsem şaşırmayacağım.![]()
Klonu da aynı sistemde kullanacağını düşünürsek bence sorun oluşmaz. Ben kendi masaüstümü daha düşük bir dizüstü bilgisayara klonlayıp Photoshop gibi ağır programları silmiştim. Hala da iki ikiz Windows'u da kullanırım aynı anda internete bağlamamaya özen gösterip.Daha önce kullanmadım ve kullanmayı tavsiye etmiyorum, eğer format atma durumunuz yoksa kullanabilirsiniz.
Tam da buna cevap yazıyordum. Aynı düşünmüşüz.İmaj tekrar kurulduğunda bazen uyum sorunu veya bazı programların açılmaması gibi sorunlar nadirde olsa oluyor.
Dediğim gibi nadir durumlarda.Klonu da aynı sistemde kullanacağını düşünürsek bence sorun oluşmaz. Ben kendi masaüstümü daha düşük bir dizüstü bilgisayara klonlayıp Photoshop gibi ağır programları silmiştim. Hala da iki ikiz Windowsu da kullanırım aynı anda interneet bağlamamaya özen gösterip.
Tam da buna cevap yazıyordum. Aynı düşünmüşüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.