2 SSD'de Windows 11 kurulu olması sorun çıkarır mı?

ETReVeNGe

Kilopat
Merhaba, elimdeki laptopta SATA SSD olup bu SSD'ye ek olarak bilgisayarımın hızlanması için M.2 SSD takmak istiyorum. SATA diskimde olan verilerin kaybolmasını istemiyorum bu yüzden M.2 SSD diskime de W11 kurmayı düşünüyorum. Hem SATA ssdimde hem de M.2 SSD'imde W11 olması bir sorun olur mu? Önerileriniz ve yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Sorun olabilir.

Ama SSD'nin veri aktarma hızı yüksek önemli verileri aktarıp kullanmanız daha sağlıklı olcağının görüşündeyim

Son düzenleme:
Sorun olmaz.

Ama SSD'nin veri aktarma hızı yüksek önemli verileri aktarıp kullanmanız daha sağlıklı olcağının görüşündeyim.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Önemli programları M.2 SSD'ye aktarmayı düşünüyorum. Peki SATA da ki uygulamaları çalıştırırken herhangi bir sorun yaşar mıyım içinde W11 kurulu olacağı için.

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Önemli programları M.2 SSD'ye aktarmayı düşünüyorum. Peki SATA da ki uygulamaları çalıştırırken herhangi bir sorun yaşar mıyım içinde W11 kurulu olacağı için.

Sorun yaşarsınız çünkü iki ayrı sistem çalıştırmayı deniyecektir sistem.

Sonuç olarak önemli dosyalarınızı birine aktarın diğer SSD diye Windows 11 kurmayın yan disk olarak kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı