Satıldı 2 Tane 200 TL Steam Kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnızca 1 kodu 150 TL'den satabilirim çünkü zaten çok ucuz fiyattan satıyorum. Eğer Papara ile gönderim yapmayı düşünüyorsanız kabul ederim.
Papara'da para tutmuyorum Enpara'dan gönderebilirim yada mutlaka Papara'dan almak istiyorsan kendi hesabıma atıp transfer ederim. Steam üzerinden mi haberleşelim.

Papara'da para tutmuyorum Enpara'dan gönderebilirim yada mutlaka Papara'dan almak istiyorsan kendi hesabıma atıp transfer ederim. Steam üzerinden mi haberleşelim.
Tamam zaten oradan Enpara'ya atacaktım. Steam'den ekleyin kodun bir tanesini size satayım.

Tamam zaten oradan Enpara'ya atacaktım. Steam'den ekleyin kodun bir tanesini size satayım.
Steam'den ekledim.

Bilgi : Internet'ten yüz yüze tanışmadığım kimseden önce ödeme yapıp sonra ürün almıyorum. Ben alış verişin bu şekilde olduğunu anlamadığım için işlemi yapmadık. Arkadaşa teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Kod satışı devam ediyor arkadaşlar. Fiyat 155 TL'dir.

Steam'den ekledim.

Bilgi: Internet'ten yüz yüze tanışmadığım kimseden önce ödeme yapıp sonra ürün almıyorum. Ben alış verişin bu şekilde olduğunu anlamadığım için işlemi yapmadık. Arkadaşa teşekkür ediyorum.

Kendisinden birden fazla kez alışveriş yapmıştım güvenilirdir. Ama siz bilirsiniz.

Kendisinden birden fazla kez alışveriş yapmıştım güvenilirdir. Ama siz bilirsiniz.
Daha önce farklı bir durumla karşılaşmış olabilir. Kendisi ısrarı olmadığını fakat bu şekilde almak istediğini belirtti. Daha önce satış yaptığım kişilere ödeme almadan önce kodu gönderebilirim. Sorun değil, daha bir sürü satıcı var Technopat üzerinde. Belki başka satıcıdan istediğini bulabilir.

Referans için teşekkür ederim. Mutlaka öyledir, ben kesinlikle aksini iddia etmiyorum. Prensip olarak ben Internet alışverişlerini önce ürün sonra ödeme şeklinde yapıyorum. Zaten ısrar falan da etmedim, yanlış anladığımı belirtip zamanını aldığım için arkadaştan özür de diledim.

Hiç sorun değil. Ben de dolandırıldığım için hak veriyorum.

Kodlar Playstore'dan faturaya ek 200 TL'ye alınmış olup, 155 TL'ye satılıktır. Almak isteyen Steam'den eklemeden önce buradan yazabilir.

Edit: Kodun birini daha önce forumdan satış yaptığım @kreatomons adlı arkadaşa sattım. Ban yediği için yazamıyor maalesef.
2. Edit: Diğer kodu @Ramazan Ö adlı arkadaşa sattım. ATM gönderimi dolayısıyla biraz kesintili oldu ama ikimizin de işi görülmüş oldu. :)

Kodlar satılmıştır.

Son düzenleme:
Ne o, ne de ben kaynaklı olan bir tane "0"dan dolayı işlem biraz uzun sürdü ama kendisi gayet sabırlı birisiydi. Her şey için teşekkür ediyorum. Kod, cüzdan bakiyeme başarıyla geçti. :)
IMG_20210608_185247.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı