2 Tane çeyrek altını bozdurmalı mıyım?

Umarım öyle olmaz. Fakat kişinin şahsına şunu bilmiyor bunu bilmiyor demesi gereksiz siyaset.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
üstünde şapka var mı?Her şeyi özetlemiyor mu hocam.

Hocam evet siyaset gibi biraz ama yani gerçekten ama gerçekten bilmiyor.
Bir kaç miting veya talkshow tarzı şeylerini izlemenizi tavsiye ederim Binali Yıldırım'ın.
Hocam PUBG oynadığı videoyu keşke izlemeseydim tekrar gülme tuttu :D . Sağ elinde bir sıkıntı olduğunu duymuştum. Fakat böyle yüksek mevkide olan insanların biraz dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

70-80 TL değil, 50 TL değer kaybetti bugün. Panik satış neredeyse her seferinde zararı getirir. Şu an altın değer kaybetmiş olabilir fakat altınını bu değerden satarsan o zaman zarar etmiş olursun, satmadığın sürece sıkıntı yok :) Pandeminin gidişatı berbat, ons fiyatlarında yukarı yönlü etkili olacağını düşünüyorum. Bizim TL'nin değer kazanması da belli ki geçici, ortada bir gelişme yok hiçbir şey yok bir anda para değer kazanıyor, mantıksız yani biraz. Birkaç ay daha elinde tutarsan pişman olmayacağını düşünüyorum, ben de öyle yapıyorum şu an.
Tabii ki notumu bırakıyorum, yatırım tavsiyesi değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı