![]()
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Laptop ise bunu alabilirsiniz hocam.Yazmayı unuttum laptop için olacaktı.
![]()
Wd 2Tb Blue Sata 3.0 5400Rpm 128Mb 2.5" Dahili Notebook Diski Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Wd 2Tb Blue Sata 3.0 5400Rpm 128Mb 2.5" Dahili Notebook Diski arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 2 TB BLUE WD20EZBX 3.5" 7200 Rpm SATA 3.0 Harddisk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bundan başkasına bakma derim, WD taş gibi marka, ayrıca bende bunun 1TB'lık modeli var çok iyi.
Laptop ise bunu alabilirsiniz hocam.
![]()
Western Digital 2.5" 2 TB Blue WD20SPZX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 2.5" 2 TB Blue WD20SPZX SATA 3.0 5400 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Form faktörü küçüldükçe hız düşüyor, hızlı olanlar da pahalılaşıyor; bununla birlikte evet, yüksek RPM daha iyidir.Burada önemli olan RPM mi oluyor?
Evet.Burada önemli olan RPM mi oluyor?
Satıcısına güvenemedim, ben de paylaşacaktım ama siz bilirsiniz.Snmzsmz önerdiği biraz daha uygun ve aynı RPM. Bu daha mantıklı değil mi?
Hangisi daha uygun fiyatlıysa onu almanız daha iyi olacaktır hocam.Snmzsmz önerdiği biraz daha uygun ve aynı RPM. Bu daha mantıklı değil mi?