2 TB SSD Önerisi

Bütçe
6-10K

Catayakin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 TB kapasiteye sahip SSD almayı düşünüyorum. SSD'ler hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için yardımınıza ihtiyaç duydum.

WD markasının Green ve Blue serileri arasındaki farklar nelerdir? Aradaki fiyat artışına değecek farklar var mıdır? Bu da kafamı karıştıran başka bir konu.

Şimdiden yazan herkese teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 TB kapasiteye sahip SSD almayı düşünüyorum. SSD'ler hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için yardımınıza ihtiyaç duydum.

WD markasının Green ve blue serileri arasındaki farklar nelerdir? Aradaki fiyat artışına değecek farklar var mıdır? Bu da kafamı karıştıran başka bir konu.

Şimdiden yazan herkese teşekkürler.

Şu an SSD RAM alınmaz ucuk fiyatta.

evet ram fiyatları her geçen gün artıyor farkındayım ama ssd'ler için çok da fiyat farkı yok diye biliyorum en azından 1 ay önceki fiyatlarla kıyaslandığında. Yılbaşı yaklaşıyor bence fiyatlar daha da artacak. İndirim denk getirebilirsem tabii ki indirimden alırım ama teknik bilgi açısından bir yönlendirmeniz olur mu?

Fiyatlar uçuk diye almazsan ilerde 2 katı fiyata almak zorunda kalacağın günler gelir.

Bunu alabilirsiniz. Hem 2GB DDR4 DRAM mevcut hem de fiyatı diğer dengi M2'lerden gayet uygun.

WD markasının Green ve Blue serileri arasındaki farklar nelerdir? Aradaki fiyat artışına değecek farklar var mıdır? Bu da kafamı karıştıran başka bir konu.

Şimdiden yazan herkese teşekkürler
Samsung veya Kingston al.

Acil durumsa evet ama 2026 başlarında devam eder ondan sonra normale döner şu yapay zekaya üretim bittikten sonra.
Bu ülkede fiyatı yükselen bir şey ne zaman eski haline döndü ? Yapay zeka furyası öyle hemen bitecek bir iş değil daha yeni başladılar.

Bu ülkede fiyatı yükselen bir şey ne zaman eski haline döndü? Yapay zeka furyası öyle hemen bitecek bir iş değil daha yeni başladılar.

Biliyorum şu yılbaşı ve ivir zıvır indirimleri olunca almanı bence veya ikinci ele yönelmeli ama derse param var bunu alması daha iyi olur uzun ömürlü bir SSD DRAM'da bulunuyor Amazon.com.tr bir de bizim ülkede değil global olarak fiyatlar arttı.

Biliyorum şu yılbaşı ve ivir zıvır indirimleri olunca almanı bence veya ikinci ele yönelmeli ama derse param var bunu alması daha iyi olur uzun ömürlü bir SSD DRAM'da bulunuyor Amazon.com.tr bir de bizim ülkede değil global olarak fiyatlar arttı.
Benim önerdiğim M2 de aynı özelliklere sahip ve daha uygun. DRAM var Hız desen eşit. Ekstra para vermeye gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı