Ücretli 2 TL’ye Logo Tasarlanır

DEMİR 1905

Picopat
Katılım
21 Kasım 2020
Mesajlar
164
Yer
Andromeda Galaksisi
Arkadaşlar 2 TL' ye yapıyorum. Üniversite için laptop almam gerekiyor. Ben de logo tasarlayarak laptop parasını çıkarmaya çalışacağım. Nasıl bir logo istediğinizi belirtirseniz daha iyi olur.
İletişim: [email protected]

Örnek:

LogoMakr-3MFMKR (1).png


Not: Bu sadece örnektir. Farklı şekillerde de yapılabilir. Nasıl durduğunu görmek isteyenler profil fotoğrafıma bakabilir.


Örnek:
LogoMakr-3MFMKR (1).png
 
Legend yazısının altındaki çizginin sol tarafının daire dışına çıktığını tek fark eden ben değilim diye düşünüyorum. Ayrıca çok basit bir şey bu. Hadi hiç bilgisi olmayan biri bile araştırarak yapar bunu. Ve madem logo tasarlıyorsunuz. O zaman başka logolar da tasarlamışsınızdır. Onları da atın. Yoksa belki bunu internetten buldunuz. Nerden bilelim?
 
En uyduruk laptop için 2.500 tane logo yapman gerekiyor.
4-5 sene her gün, günde iki kişiye yaparak bu parayı ancak toplayabilirsin, ayrıca artan döviz nedeniyle topladığın para pula döner 4-5 sene sonraya. Senin bu şekilde laptop alman imkansız.

Udemy'den 25 ₺ kurs al, photoshop, illustrator vs. Sonra bionluk.com'da ilan aç, 100 - 300 ₺ seviyelerinde tasarla logonu. Yurtdışına iş yap ingilizceni geliştirip.
Ancak bu şekilde alabilirsin laptopu.
 

Geri
Yukarı