Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 14 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar selam, okuduğum için aynı anda 2.üniversite okumak istiyorum. Hangi üniversite açık öğretim olarak içerik, eğitim ve kalite olarak iyidir?
Arkadaşlar selam, okuduğum için aynı anda 2.üniversite okumak istiyorum. Hangi üniversite açık öğretim olarak içerik, eğitim ve kalite olarak iyidir?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.792 Çözümler 24 14 Temmuz 2025 #2 Taeones dedi: Arkadaşlar selam, okuduğum için aynı anda 2.üniversite okumak istiyorum. Hangi üniversite açık öğretim olarak içerik, eğitim ve kalite olarak iyidir? Genişletmek için tıkla... Anadolu daha iyi yaz okulu da açıyorlar.
Taeones dedi: Arkadaşlar selam, okuduğum için aynı anda 2.üniversite okumak istiyorum. Hangi üniversite açık öğretim olarak içerik, eğitim ve kalite olarak iyidir? Genişletmek için tıkla... Anadolu daha iyi yaz okulu da açıyorlar.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 14 Temmuz 2025 #3 Particle Cannon dedi: Anadolu daha iyi yaz okulu da açıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aslında ders içerikleri de iyi herkes beğeniyor. YBS okumak istiyorum lisans + lisans şeklinde. Tercih edilliyor Anadolu Üniversitesi.
Particle Cannon dedi: Anadolu daha iyi yaz okulu da açıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aslında ders içerikleri de iyi herkes beğeniyor. YBS okumak istiyorum lisans + lisans şeklinde. Tercih edilliyor Anadolu Üniversitesi.