2 video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Slemaen

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlıktaki gibidir ben de yeni alacağım Laptop'uma bunları yapmalı mıyım gerekli mi sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok.

Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten;

İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok.

Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten;

512 gb SSD var gereksiz uygulamaları kaldırmak için bunu yapmalı mıyım? Yoksa hiçbir faydası veya zararı yok zaten kalsın mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı