2 x OCZ Vertex 4 ile RADI 0 Sistem

  • Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2B
B

Boğaçhan Ülker

Ziyaretçi
Arkadaşlar şöyle bir sistem yaptım:

asdd.jpg


SSD'leri RAID 0 yapmayı düşündüm. Başka öneri görüş varsa çekinmeden söyleyin arkadaşlar.
 
Çok iyi bir sistem olmuş. Ancak kasaya çok para ödüyorsun, bana kalırsa o kasanın parasına bir i7 işlemci alabilirsin. Ancak FX 8350 de çok iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mevsres kasa konusunda çok geride kaldım gözüme güzel olanı seçtim açıkçası. Bana tavsiyede bulunabilir misin? Pek Intel işlemcilere yönelme düşüncesinde değilim açıkçası. Msi Lightning mi daha soğuk çalışıyor yoksa ASUS DCII mi?
 
DirectCU II önde, DirectCU II dünyanın en başarılı soğutmasıdır, MSI soğutması ise 2'ci soğutması dünyanın. Kasa konusunda dediğim gibi çok pahalı ürün seçmişsin, eğer o parayı vermek istiyorsan al derim. Ancak daha ucuz kasalar mevcut piyasada, örneğin Recep Eray PC topluyordaki kasa çok iyi onu alabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o parayı vermek pek istemiyorum açıkçası. Dediğin kasayıda hatırladım o da çok güzeldi. Büyük ihtimalle psu ve kasayı Türkiye'den alacağım öyle gözüküyor
 
Oğuzhan yok abartmışsın kardeşim, o sisteme 50 dolarlık kasalar biraz ucuz kaçar. :D Tamam o kadar para vermesin, ama o kadar az para da vermesin.

Benim tavsiyem bu.

TeknoBiyotik: AeroCool XPREDATOR WHITE Big Tower Kasa - Kasa - PC Bileşenleri

Ben beyaz seviyorum eğer siyah istersen bunu alabilirsin.

TeknoBiyotik: AeroCool XPREDATOR Çift 23cm Fanlı Pencereli Kasa - Kasa - PC Bileşenleri

Bu iki kasa muhteşem ancak ben seçecek olsam bu iki kasayı da göz ardı ederim, çünkü bence bana göre alınabilecek en şık en muhteşem kasa budur. ;)

TeknoBiyotik: Akasa Venom Toxic USB 3.0 ve E-Sata Portlu Big Tower Oyuncu Kasası (E-ATX ve XL-ATX Uyumludur) - Kasa - PC Bileşenleri
 
Recep abi ile Eray abinin toplama videosunu ilk izlediğimde kasayı zaten sevmiştim bence hala güzel. Listede bir numaram şuan aerocool xpredator.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı