2. Xbox One alırken nelere dikkat edilmeli?

Barışsever7458

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4 GB DDR3 GeForce GT 240M Core 2 Duo P7370 İpad 8
Meslek
Sporcu (taekwondo)
Merhaba, birkaç güne ikinci elden bir dükkandan Xbox One almayı düşünüyorum, konsolu alırken nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Playstation / XBox kafelerde kullanılmış bir ürünse baya yıpranmış olabilir. Bu tarz ürünleri genelde işten gelince biraz takılan evli barklı adamlardan almakta yarar var 😀 PS/XBox kafelerde kullanılıp kullanılmadığını anlamanın bir yolu yok sanırım. Controller çok yıpranmış gözüküyorsa belki ipucu verebilir diye düşünüyorum.

Isınma, oyunlarda ve boşta fan-ses durumu, kozmetik, kasma donma. Gamepad içinse drift problemi var mı? Yıpranmış mı? Gibi durumları bakabilirsin. Ne kadara alacaksın?

Controller çok yıpranmış gözüküyorsa belki ipucu verebilir diye düşünüyorum.

O pek fark ettirmiyor, 10 yıllık PS4'ü ilkk sahibinden aldım onunda gamepad joyistickleri yıpranmıştı ama cihaz iyi kullanılmıştı.

Playstation / XBox kafelerde kullanılmış bir ürünse baya yıpranmış olabilir. Bu tarz ürünleri genelde işten gelince biraz takılan evli barklı adamlardan almakta yarar var 😀 PS/XBox kafelerde kullanılıp kullanılmadığını anlamanın bir yolu yok sanırım. Controller çok yıpranmış gözüküyorsa belki ipucu verebilir diye düşünüyorum.

Ben de bir Xbox One X satmayı düşünüyorum bu arada yakın zamanda. Cyberpunk edition olarak almıştım Vatan bilgisayardan. 2020 yılıydı sanırım. Ancak işten güçten ben pek yüzüne bakamadım. Yıllardır yatıyor cihaz. Sen fiyatta kaça anlaştın?

Xbox One fat model almamaya çalışın çok arıza çıkarıyor.

Xbox One S alacaktım ama ona param yetmiyor ve fat model arkadaşımda var o da ikinci elden almıştı bana memnun olduğunu söyledi sadece biraz Wi-Fi problemi yaşıyormuş.

Ben de bir Xbox One X satmayı düşünüyorum bu arada yakın zamanda. Cyberpunk Edition olarak almıştım Vatan Bilgisayar'dan. 2020 yılıydı sanırım. Ancak işten güçten ben pek yüzüne bakamadım. Yıllardır yatıyor cihaz. Sen fiyatta kaça anlaştın?

3900'e anlaştım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı