eren34459
Centipat
Tamam sen git Viskini iç 42 yaşında hastanelerde çıkamayınca konu aç yardımcı oluruz.Hadi görüşürüz.Yazdıklarını tekrar oku bakalım.
Tamam sen git Viskini iç 42 yaşında hastanelerde çıkamayınca konu aç yardımcı oluruz.Hadi görüşürüz.Yazdıklarını tekrar oku bakalım.
Kendimi önemsiyor olsam sigara alkol bağılmısı olur muydum? Peki size bana cevap verme hakkını ne veriyor, bu gereksiz fikirlerinizi neden patavatsızlık yaparak belirtiyorsunuz?Konu sizin değil? Yani burada bunu belirtme gibi bir patavatsizliğa gerek yok çünkü kimse size demiyor kendinizi bu kadar önemsemeyin.
İşte kafa kalın olunca anlamıyorlar, ne yaparsın. Çoluk çocuğa laf anlatıyoruz.İçen içsin size mi dert oldu arkadaşım ya. Yarasın afiyet olsun. Ben içmiyorum tadını sevmediğim için ama sevsem içerdim. Zaten yaşacağımız 60 70 sene şurda.
70 seneyi 40 seneye düşürünce gelemeyen pişmanlık hissi.İçen içsin size mi dert oldu arkadaşım ya. Yarasın afiyet olsun. Ben içmiyorum tadını sevmediğim için ama sevsem içerdim. Zaten yaşacağımız 60 70 sene şurda.
İçen içsin size mi dert oldu arkadaşım ya. Yarasın afiyet olsun. Ben içmiyorum tadını sevmediğim için ama sevsem içerdim. Zaten yaşacağımız 60 70 sene şurda.
Dikkat et derim. Pakette durduğu gib durmaz hocam.Paketi attım arkadaşlar.
Yaşın 14 galiba hayatı toz pembe lay lay lom sanıyor.Arkadas ortamında içtim birkaç defa çekmeyi falan da öğrendim de sigarayı hala nasıl icebiliyorlar anlamıyorum çok kötü iyi ki bağımlılık yapmadı bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.