2 yıldır geçmek bilmeyen kronik göz yanması

Amsorry

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yanlış bilgisayar kullanımı sonucu sol gözümde kronik yanma mevcut. Bu hayatımı alt üst ediyor. Bilgisayar telefon kullanamıyorum. Bunca derdimin arasında bir de böyle bir şey çıktı başıma.

Öyle bir dert ki gelecek kaygısını dahi unutturup anı maffediyor. Hayatim maf oldu yaşama sevincim kalmadı. Bırakın evlenip birilerine bakmayı şu an kendi hayatımı dahi idame ettirmekte zorluk çekiyorum. Düşünün her işin bilgisayar olduğu bir dönemde bilgisayar telefon kullanmamak ne demek, çektiğiniz acının üzerinizdeki ağır psikolojik baskıyı saymıyorum bile.

Gözlerimde göz kuruluğunun çok az olduğunu söylüyorlar ancak sol gözümdeki yanma bir türlü tam olarak geçmedi.

Olduğum tedaviler.

Suni göz yaşı, kirpik temizliği, lipiflow tedavisi, otolog serum ve siklosporin içeren antienflamatuar bir ilaç. ( kanser ilacı )

Sadece siklosporin içeren ilaç ve kirpik temizliğinden bir fayda görebildim.

Doktorlar biyomikroskop da baktıkları zaman ağır bir göz kuruluğumun olmadığını ve böyle bir yanma nasıl olduğunu anlayamıyorlar. Gözlerimde bir iltihap mevcut gözlerim alev alev yanıyor. Sadece iltihap giderici damlalardan fayda görebiliyorum.
Doktorum bunca tedavinin ardından sizde ökuler rozesa olmasından şüphe ettiğini söyledi. Başka hiç kimse bir şey söyleyemiyor.

Kuru göz için.
Olmadığım tek tedavi ıpl lazer ve maske tedavisi.

Bu konu hakkında bilgileri olanve yardım edebilecek birileri var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı