2 yıldır şarj olmayan Samsung Tab 4 açılmıyor

453482

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2021
Mesajlar
3.613
Makaleler
17
Çözümler
63
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba.

2 yıldır kullanmadığım bir tabletim vardı ve biraz çizim yapmak istedim. 2 yıldır şarj olmadığı için açılacağını pek sanmadım ve öyle oldu. Birkaç süre şarja taktım ama hiçbir hareket olmadı. Bir de bilgisayara takayım dedim ve cihazın driverları yüklendikten sonra içindeki dosyaları görebiliyorum. Ayrıca garip gelsede cihazın 2 yıldır açık olma ihtimali var.

Cihaz modeli: Samsung Tab 4. (SM-T530)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak ne kadar şarja taktınız? O kadar uzun süre hiç şarj almadı ise bataryanın şoklanması gerekebilir ama benim daha ilgimi çeken kısmı dosyalara erişebilmeniz oldu. Eğer kapalı olsaydı erişemezdiniz. Tablet açıksa ekranı niye açık değil? Kafamda deli deli sorular. Hiçbir tablet 2 yıl açık kalamaz. (Şarja takılmadan diyorum.) Aklıma şarj cihazının yeterli olmaması geliyor. Daha yüksek bir şarj cihazı deneyebilirsiniz belki ama uzak ihtimal.
 
Tam olarak ne kadar şarja taktınız? O kadar uzun süre hiç şarj almadı ise bataryanın şoklanması gerekebilir ama benim daha ilgimi çeken kısmı dosyalara erişebilmeniz oldu. Eğer kapalı olsaydı erişemezdiniz. Tablet açıksa ekranı niye açık değil? Kafamda deli deli sorular. Hiçbir tablet 2 yıl açık kalamaz. (şarja takılmadan diyorum.) Aklıma şarj cihazının yeterli olmaması geliyor. Daha yüksek bir şarj cihazı deneyebilirsiniz belki ama uzak ihtimal.

Tamam bir de öyle deneyeceğim ve bir ara cihaz kendi kendine dururken şarj olmuşluğu var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tableti taktığımda direk içindeki dosyaları gördü ve önceden de ekranda bir git gel gibi şeyler oluyordu.

O işte o git gel "flickering" davası. Ben bi' düşük adaptör kullanınca oluyordu tablette. Yüksek bir adaptör kullanın. Yanında gelen adaptörle şarj edin açmadan 1 saat en az.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı