2 yıldır temizlenmemiş laptop temizlenmeli mi?

Türkiye için fiyat nasıl bilmiyorum ancak genel olarak bakım yapıyorsa normal fiyattır diye düşünüyorum. Kendin bilmiyorsan yapma, incelik gerektiren bir işlem macun işi.

@Mortijole Bir de 2 yıl gibi bir müddet geçtiyse bakım yapılması gerekir ancak sürece bakmak yerine ısı değerlerine bakman daha mantıklı olur. Anormallik varsa demek ki yaptırmanın zamanı gelmiştir.

Çok kaliteli namı yürümüş fenomen bir firmaya ürünü vermeyecekseniz muhtemelen kullanacağı termal macun ve işçilik kalitesi, bilen birinin yapacağına göre yarı yarıya düşük verim ile yapıp size verecektir.

Türkiye için fiyat nasıl bilmiyorum ancak genel olarak bakım yapıyorsa normal fiyattır diye düşünüyorum. Kendin bilmiyorsan yapma, incelik gerektiren bir işlem macun işi.

@Mortijole Bir de 2 yıl gibi bir müddet geçtiyse bakım yapılması gerekir ancak sürece bakmak yerine sıcaklık değerlerine bakman daha mantıklı olur. Anormallik varsa demek ki yaptırmanın zamanı gelmiştir.

Boşta çalışırken 45, oyundayken de 75 derece. Normal mi?

@Mortijole Boşta ki derece çok önemli değil yük altında nasıl çalıştığı önemli. 75 gayet normal, 95-100'leri görürsen yaptır. Şimdi de yaptırabilirsin farketmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı