2 yıllık bölümler okumaya değer mi?

Bölüm olarak herhangi bir düşüncem yok. Zamanı geldiğinde o anki duruma göre seçeceğiz. Sizin öneriniz var mı?

Bölüm olarak herhangi bir düşüncem yok. Zamanı geldiğinde o anki duruma göre seçeceğiz. Sizin öneriniz var mı?
Benim önerim elektronik olur. Kendim de elektrik-elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. 2 yıllık adamlarla yarışamıyoruz. Gözümüzün önünde 2-3 dakika devre kurup çizimini yapıyorlar. O konuda MYO'lar iyi iş çıkarıyor.

Hocam bence meslek lisesine gitmiş olsaydı çok iyi bir seçim olacaktı. Ben okul zorladığı için( zorlandığım için) bıraktım.

İki yıllık gelecekte boş iş. Avrupa topluluğuna, olurda kazaleyen girecek olursak, diploman çöp. Avrupa'da öyle bir şey yok.
Avrupa'da bu şekilde bir sistem olmadığı için yok. Çünkü onlar lisede bizim ülkemizde verilen 2 yıllık eğitimini alıyorlar. Ayrıca diploması da çöp olmaz. Akreditasyon sınavına girip denklik alabilir. Yanlış bilgi vermeyin.
Hocam bence meslek lisesine gitmiş olsaydı çok iyi bir seçim olacaktı. Ben okul zorladığı için( zorlandığım için) bıraktım.
Hocam 2 yıllıktan da mezun olduğunda kesin iş alabileceği bir elektronik var bir de bilgisayar programcılığı var. Tabi kendini geliştirirse.

Hocam lojistik ve dış ticaret hakkında ne düşüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam lojistik ve dış ticaret hakkında ne düşüyorsunuz?
Hocam bence elktronik okuyup kendinizi Belçika hollanda taraflarına atın derim. Yoksa Türkiye'de 2 yıllık ile imkansız.
İleride 4 yıllığa tamamlarım 2 tane de yabancı dil öğrenirim derseniz okuyabilirsiniz. 2 yıllıktan mezun olurum çalışırım derseniz kargo firmaları eleman arıyor hocam. Doğruya doğru.
mng,aras =_=

4 Yıllık okusanda 1000 dolar etmeyen maaş için neredeyse bütün gün çalışacaksın. Hedefin kendini ülkeden kaçırmak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…