2 yıllık gemi inşaatı okunur mu?

Dostum çevremde akrabalarım arasında 4 senelik ve çok iyi üniversitelerde okumuş şu an lanet olsun diyen çok kişi var.

Benim çevremde de üniversite okuyup çalışanlar var tabii işsizlerde var.

Her neyse sadece sorumun cevabını merak etmiştim.

Benim çevremde de üniversite okuyup çalışanlar var tabii işsizlerde var.

Kardeşim oku o zaman ne diyeyim şimdi? Dedim ya çalışmaktan kastın 17 bin lira için başkasının altında ezim ezim ezilmekse evet çalışılır. Kuzenim endüstri mühendisi bitirdi işsiz kaldı iş teklifleri de zamanında asgari ücret ile günde 12 saat eşek gibi çalışmak şeklinde idi lanet olsun deyip bankacılık okudu şimdi bir banka da vize de çalışıyor öyle çok yüksek maaş da almıyor. Yani o kadar okumuş kimse de 17 bin lira alacak ilkokul mezunu Türkçeyi zar zor konuşan kıro da 17 bin lira alacak yani işe girme çalışma falan zihniyeti bu ise çalışılır da yani ne anladık o zaman o okumaktan?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman paşa gibi derece yapıp en iyi üniversitelere gireceksin sütçü imamdan çıkıp 12 saat eşşek gibi çalışıyorum demeyeceksin 12 saat size az bile 20 saat çalışın

Hangi üniversiteyi bitirmişti kuzenin?

Merhaba @ardabicer6. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulundaki 2 yıllık Gemi İnşaatı bölümü dikkatimi çekti. Merkez Kampüste olması iyi bir durum ama istediğiniz bölüm değilse tercih etmeyebilirsiniz. İstediğiniz bölüme daha yakın olan Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Aşçılık veya Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Aşçılık bölümünü araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Okunur hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…