2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 1 Ekim 2022 #1 2 yıllık hangi bölüm yapay zeka mühendisliğine geçebiliyor? İkinc üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyorum. Bölümlere baktım fakat yapay zeka mühendisliği yok gibi.
2 yıllık hangi bölüm yapay zeka mühendisliğine geçebiliyor? İkinc üniversite olarak bilgisayar programcılığı okuyorum. Bölümlere baktım fakat yapay zeka mühendisliği yok gibi.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 1 Ekim 2022 #2 Yapay zeka mühendisliği diye bir bölüm yok zaten. Üç beş özel üniversitenin “yapay zeka” kelimesiyle öğrenci çekmek için açtığı bir bölüm o. Bilgisayar mühendisliğine, hadi olmadı yazılım mühendisliğine geçmeye çalışın.
Yapay zeka mühendisliği diye bir bölüm yok zaten. Üç beş özel üniversitenin “yapay zeka” kelimesiyle öğrenci çekmek için açtığı bir bölüm o. Bilgisayar mühendisliğine, hadi olmadı yazılım mühendisliğine geçmeye çalışın.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 975 Çözümler 4 25 Ekim 2022 #3 Henüz geçiş yok bildiğim. İleride ne olur bilmiyorum. Zaten yapay zeka mühendisliği bölümü olan çok okul yok.
Henüz geçiş yok bildiğim. İleride ne olur bilmiyorum. Zaten yapay zeka mühendisliği bölümü olan çok okul yok.