2 yıllık KPSS ataması olan bölüm önerisi

Yasarefe

Hectopat
Daha fazla  
İki yıllık bölüm okumayı düşünüyorum KPSS ataması olan kolay atanabilecegim bölümler önerirseniz sevinirim. TYT sıralamam 488 bin 664.

Yok. Belki bir ihtimal posta hizmetleri olabilir. Torpilin yoksa hepsi boş.

Hocam siz kaç yılından kalmasınız torpilin yoksa hepsi boş ben şayet iki yıl okuyup atananları görüyorum sivil savunma ve itfaiyecilik olsun vs.

Yok. Belki bir ihtimal Posta hizmetleri olabilir. Torpilin yoksa hepsi boş.
Mesela sağlık bölümleri olsun havacılık bölümleri olsun bunlarda atamalar oluyor son yıllara yaşanan afetlerden dolayı sivil kuruluşlara atamalar oluyor bu hastanelerde sadece 4 yıllık okuyanlarmı var sanıyorsunuz anlam veremiyorum ki sadece birilerinin moral kırmaya odaklanmış gibisiniz

Hocam haklı mülakat içeren her yerde torpil geçiyor ortaöğretim KPSS'den mülakatsız atanmak en mantıklısı bana kalırsa.

Hocam söyle diyeyim KPSS atamaları 3 yıl boyunca neredeyse olmayacak o 3 yılı en azından bir ön lisans bölümü okuyarak ağız ve diş sağlığı olur sivil savunma ve itfaiyecilik olur fizyoterapi olur. ( gastronomi bile okuyabilirim sözel puanım yetiyor) bunları okuyup en azından bir yol daha açmış olurum diye düşünüyorum birkaç bölüm daha bulmak için açmıştım bu konuyu.

Hangi bölümü okursanız daha hızlı tanıdık bulabilirsiniz onu düşünün, eğer kendinizi KPSS atamasına şartlayacaksanız.

Hocam siz kaç yılından kalmasınız torpilin yoksa hepsi boş ben şayet iki yıl okuyup atananları görüyorum sivil savunma ve itfaiyecilik olsun vs.

Mesela sağlık bölümleri olsun havacılık bölümleri olsun bunlarda atamalar oluyor son yıllara yaşanan afetlerden dolayı sivil kuruluşlara atamalar oluyor bu hastanelerde sadece 4 yıllık okuyanlarmı var sanıyorsunuz anlam veremiyorum ki sadece birilerinin moral kırmaya odaklanmış gibisiniz
Kaç yılından kalma mıyım ? Bu ülkede devlet kurumlarında tuvalet temizlikçisi olmak için bile torpil gerekiyor. Asıl sen kaç yılından kalmasın ? Moral kırmak falan değil olay şu büyük torpilin varsa kpss olmadan belediyeye girer 45k maaşını alır yatarsın. Küçük torpilin varsa kpssye girer 65'i geçer bir devlet kurumuna girer paranı alır yatarsın tek farkı bu. 5 6 Milyonda 1 falandır torpilsiz giren. O da şans.

Anestezi tıbbi görüntüleme tibbi sekreterlik gibi sağlık alanından sana uygun olan bir bölümü seçebilirsin. Neden dersen atamasi kolay, mülakat yok, aldığın KPSS puanıyla direkt atanabilirsin.

Merhaba @Yasarefe. Öncelikle sonucunuz fena sayılmaz, hayırlı olsun. TYT 488.664 sıralama ile Kapadokya Üniversitesi tam burslu 2 yıllık Diş Protez Teknolojisi, İstinye Üniversitesi tam burslu 2 yıllık Ağız ve Diş Sağlığı, Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Çukurova Üniversitesi Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Yaşlı Bakımı, ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Elektrik bölümü gibi alternatifler gelebilirmiş. Tercih yaptınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı