20.000₺ 240 Hz monitör tavsiyesi

Mesut5836

Megapat
Daha fazla  
Monitör
20000₺
En azındam 240 Hz, 27" monitör almak istiyorum. Hep laptop kullandığım için pek monitörlerden anlamıyorum. Hem oyun bilgisayarımda hem de MacBook'ta kullanabileceğim bir model olursa iyi olur. Hem MacBook hem oyun laptopumda ortak olarak HDMI var. Laptop ayrıca mini DisplayPort'a sahip, MacBook'ta da Thunderbolt girişi var.

Yüksek Hz istememin nedeni Valorant ve CS oynarken kullanabilmek. Fiyat olarak 20K'ya kadar çıkabilirim. Yine de 10k bandında olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En azındam 240 Hz, 27" monitör almak istiyorum. Hep laptop kullandığım için pek monitörlerden anlamıyorum. Hem oyun bilgisayarımda hem de MacBook'ta kullanabileceğim bir model olursa iyi olur. Hem MacBook hem oyun laptopumda ortak olarak HDMI var. Laptop ayrıca mini DisplayPort'a sahip, MacBook'ta da Thunderbolt girişi var.

Yüksek Hz istememin nedeni Valorant ve CS oynarken kullanabilmek. Fiyat olarak 20K'ya kadar çıkabilirim. Yine de 10k bandında olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Eğitim indirimiyle Samsung G6 OLED kesinlikle.

Samsung'un kendi sitesinden eğitim indirimi programı adımlarını takip ederek eğitim indirimi mağazasına ulaşmanız gerekli. Zaten sizi yönlendiriyor site, herhangi bir öğrenci ya da eğitim alanında çalışan öğretmen vb. kişi e-devletten belge yükleyerek indirime ulaşabilir.

Samsung'un kendi sitesinden eğitim indirimi programı adımlarını takip ederek eğitim indirimi mağazasına ulaşmanız gerekli. Zaten sizi yönlendiriyor site, herhangi bir öğrenci ya da eğitim alanında çalışan öğretmen vb. kişi e-devletten belge yükleyerek indirime ulaşabilir.

Evet buldum ama VA panelmiş sanırım VA paneller FPS oyunları için pek tercih edilir değilmiş

Barkod numarasını yüklüyorum ama kabul etmiyor. Stoklarda da yok sanırım internet mağazasında bulamadım
VA değil bu monitör yazdığım gibi OLED hocam. şuanki teknolojide en iyi panel bu.
Evet ben oled olana bakmamışım va'da bir özellik sanmıştım teşekkürler.
VA olana değil OLED olana bakacaksınız.
Evet ben oled olana bakmamışım va'da bir özellik sanmıştım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı