20.000-25.000 TL sistem önerisi

Ahahahaha vallahi tükenmiş gözüküyor. Hocam belki şunu da değerlendirebilirsin taksit açısından tek tek almak daha mı iyi oluyordu.

tabi ki bazı kötü parçalar var da diğerlerine göre bence daha iyi fps'ler sağlayabilir. İleride bütçe artınca da parçaları değiştirebilirsiniz. Apu sistemdeki işlemci geliştirilebilir zaten çok ucuz +93tl.
Bu ekran kartı da daha dün 14.777 tl idi 15 olmuş gerçekten kötü bir zamandayız
i3 olanı alsaydım keşke fiyatı çok uygundu işlemciyi ilerde değiştirirdim. Neyse sağlık olsun.

@KimbuKaan
Hocam bu sisteme ne diyorsunuz

Son düzenleme:
i3 olanı alsaydım keşke fiyatı çok uygundu işlemciyi ilerde değiştirirdim. Neyse sağlık olsun.

@KimbuKaan
Hocam bu sisteme ne diyorsunuz
i3 olan kasayı diğer sitelerden bulabilirsin bence. Hocam bu attığın kasa güzel bence bi ssd'yi yükseltebilirsin ram filan onlar da bütçe olunca bir tane daha 16'lık alabilirsin. Fakat izlediğim bir videoda tek ramler kullanılınca performans biraz düşüyordu yani (16x1 gibi) (32x1 gibi). Yani diğer 16'lık rami de yakın bir zamanda alırsan güzel olabilir.

i3 olan kasayı diğer sitelerden bulabilirsin bence. Hocam bu attığın kasa güzel bence bi ssd'yi yükseltebilirsin ram filan onlar da bütçe olunca bir tane daha 16'lık alabilirsin. Fakat izlediğim bir videoda tek ramler kullanılınca performans biraz düşüyordu yani (16x1 gibi) (32x1 gibi). Yani diğer 16'lık rami de yakın bir zamanda alırsan güzel olabilir.
İ3 14100f olan kasalar 27 28 den başlıyor. Şu sistemi satın aldım ssd crucial 1 tb olacak şekilde. İlginiz için teşekkürler.

i3 14100F olan kasalar 27 28'den başlıyor. Şu sistemi satın aldım SSD Crucial 1 TB olacak şekilde. İlginiz için teşekkürler.

Hayırlı olsun ne demek

Bu sistem ile ilgili görüşünüz nedir beni ne kadar idare eder peki.

Bence güzel hocam ultrada oynatır. Bütçe olunca da 32 RAM'e geçin derim. Böyle sistemler 5-10 yıl idare eder diyorlar benim bir fikrim yok :D

+Oyun testlerinde 4060 ve 12400f ultrada 70 fps leri görüyor (rdr,cyberpunk) gibi oyunlarda, bir de 4060 ti'lıyı düşünelim

Son düzenleme:
@KimbuKaan SSD içime sinmedi sadece, onun dışında ileride dediğimiz gibi 2x16 yaparım stoklar bir bir tükenince alayım dedim, fiyatlar artacak belli ki ama aklım hala i3'lü sistemde 18.000e iyi sistemdi 😂 😂

29 Kasım'da büyük bir indirim olursa soğuk bir su iyi gider artık. 😂😂

3500tl monitör önerilerine açığım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı