20.000 TL 2K için sistem önerisi

Deneden

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar,, Monster marka 2K 165Hz 1ms Curved monitörüm var, genelde de 2K da oynuyorum tüm oyunları. 2 ay evvel kasamı satmak zorunda kalmıştım önceki sistemim:
R5 3600.
16 GB 3200MHz RAM.
B450M anakart.
Gigabyte Dual RTX 3060 eagle 12 GB 192bit.
500GB M.2 SSD (marka hatırlamıyorum)

Şimdi biraz daha bütçem var. Genelde oynadığım oyunlar Battlefield 1, GTA 5, RDR 2, mortal combat X vs. bu defa sadece kasa için 20k zorlayacağım. RAM'i 32 düşünüyorum. Hogwarts Legacy için 20GB üstü RAM öneriliyor. Uzun seneler beni götürecek bir sistem istiyorum. Intel ve AMD fan boy değilim. O nedenle her türlü tavsiyede açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ben bu sistemi almak istiyorum anakartı B550M-E güç kaynağını 750W yapınca 22K fiyat çıkıyor ancak bu kasanın fanlarında RGB aydınlatma yok ve bu kasanın yorumlarına baktığım zaman malzeme ve fan kalitesinin çok kötü olduğunu söylüyorlar. Eğer Corsair kasalı ultıma 3070 sistemi alırsam 750W PSU ile 22.500 gibi bir şeye gelecek ama bu sistemde B550 mk anakart stoku gelmesini beklemem lazım özelleştirme kısmında B550mk anakart yok. Hangisini almalıyım sence.

Üstteki arkadaşın attı Tron PCH sistemi alın bence. B550M özelleştirmesiyle 22K'ya yakın bir fiyat oluyor.

Herkese teşekkür ederim. Tavsiyelerdeki sistemelere baktım. Bir de parça parça toplamak için bir liste hazırlamıştım onu da uyum sorunu olur mu diye ayrı bir konu açacağım. Sonuçta nihai karar veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…