20.000 TL bütçe ile laptop önerisi

thess

Femtopat
Mimarlık kazandım ve mimarlık için gerekli olan uygulamalar oldukça güçlü sistemler istiyor. NVIDIA RTX 2080/2080 Ti/2080 süper bulunan güçlü dizüstü bilgisayar önerebilecek var mı? Bütçe 20000 bin TL en fazla.

20 Bin bütçede sanırsam en fazla RTX 2070 Super'li laptoplar var. O bütçede daha üstünü görmedim. Varsa Monster'da filan vardır. 20 Bin BIOS güncellemesi almayan Monster'a verilir mi orası tartışılır.

Monster Tulpar T7 v21.4.

Mimarlık kazandım ve mimarlık için gerekli olan uygulamalar oldukça güçlü sistemler istiyor. NVIDIA RTX 2080/2080 Ti/2080 süper bulunan güçlü dizüstü bilgisayar önerebilecek var mı? Bütçe 20000 bin TL en fazla.

Monster Tulpar T7 v21.4 bu bilgisayara baktın mı bence bu işini görebilir.

20 bin bütçede sanırsam en fazla RTX 2070 Super'li laptoplar var. O bütçede daha üstünü görmedim. Varsa Monster'da falan vardır. 20 bin BIOS güncellemesi almayan Monster'a verilir mi orası tartışılır.

Bir umut 2080 bakayım dedim :D.
Monster Tulpar T7 v21.4.

Monster Tulpar T7 v21.4 bu bilgisayara baktın mı bence bu işini görebilir.

Monster almaktan çok çekiyorum.
Hocam bu zamanda laptop mu kullanılır? Kaçıncı yüzyıldayız Allah için. Yerinizde olsam 3000 serisini bekler sistem toplardım. (Her şeyin altına sistem topla yazanlar adına)
Not: İronidir 😅

Taşınabilir olması çok işime yarar okul/ev gidişlerinde. :D

Hocam bu zamanda laptop mu kullanılır. Kaçıncı yüzyıldayız Allah için. Yerinizde olsam 3000 serisini bekler sistem toplardım. (Herşeyin altına sistem topla yazanlar adına)
Not: İronidir 😅
Hocam her şey mobilleşiyor artık gün geçtikçe pc ler bile yerini telefona salıyor. Masaüstü pc lerin ömrü azalıyor diz üstü bilgisayarların ısınma ve performans kaybı sorununu çözdükleri zaman masaüstü de yerini laptoplara bırakacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı