20.000 TL bütçeye Android telefon önerisi

qu1cks

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar yakın zamanda anneme telefon alacağız. Kendisinin tercihi Android bir telefon olması. Gündelik işler için Instagram kaydırmak olsun, YouTube'da video izlemek gibi gündelik işlerini yapabileceği, bunları yaparken şarj süresi olarak da uzun saatler veren bir öneri lazım. Depolama kısmında ise çok sık fotoğraf çekmiyor kendisi o yüzden 128 GB'lık olsa da olur diye düşünüyorum o yüzden kamera kısmında da bir böyle muntazam Ultra güzel çeksin derdi de yok.

Selamlar yakın zamanda anneme telefon alacağız. Kendisinin tercihi Android bir telefon olması. Gündelik işler için Instagram kaydırmak olsun, YouTube'da video izlemek gibi gündelik işlerini yapabileceği, bunları yaparken şarj süresi olarak da uzun saatler veren bir öneri lazım. Depolama kısmında ise çok sık fotoğraf çekmiyor kendisi o yüzden 128 GB'lık olsa da olur diye düşünüyorum o yüzden kamera kısmında da bir böyle muntazam Ultra güzel çeksin derdi de yok.

En iyi seceneginiz S24FE.

Evet bütçenizi biraz aşıyor ama fazlasıyla değecektir.

Redmi Note 13 Pro.

En iyi seceneginiz S24FE.

Evet bütçenizi biraz aşıyor ama fazlasıyla değecektir.

S24 FE öneriyorum öğrenci indiri midir kampanyalardır takip edin çünkü 20 bini biraz geçiyor.

Onu düşündüm lakin başka alacağımız eksikler olduğundan 20'yi aşmaması ilk tercihimiz. A55'i yaklaşık bir sene kullandım tekrardan onu almayı da düşündük o konuda ne düşünüyorsunuz?

Onu düşündüm lakin başka alacağımız eksikler olduğundan 20'yi aşmaması ilk tercihimiz. A55'i yaklaşık bir sene kullandım tekrardan onu almayı da düşündük o konuda ne düşünüyorsunuz?
S24FE kadar uzun omurlu olmaz alinabilir evet ama 3 4 sene sonra sorun cikartacaktir. S24FE yi 7 sene güncelleme garantisi oldugu icin uzun sureler kullanabilirsiniz yüksek ihtimal.

S24FE kadar uzun omurlu olmaz alinabilir evet ama 3 4 sene sonra sorun cikartacaktir. S24FE yi 7 sene gübcelleme garantisi oldugu icin uzun sureler kullanabilirsiniz yüksek ihtimal.

Bu arada telefonu kullanıyorum darbelere çok dayanıksız 10 cm yerden düştü zarar gördü çerçevelerde iz bırakabilir tek düşme de, cepteyken de çerçeveler zarar alabiliyor ve su ile ıslandı ıslakken bile kendini oynatmaya devam etti o konuda iyiydi.

Bu arada telefonu kullanıyorum darbelere çok dayanıksız 10 cm yerden düştü zarar gördü çerçevelerde iz bırakabilir tek düşme de, cepteyken de çerçeveler zarar alabiliyor ve su ile ıslandı ıslakken bile kendini oynatmaya devam etti o konuda iyiydi.
Annemde sinir sıkışması olduğu için kolları aniden uyuşabiliyor bu bilgi benim için çok iyi oldu .d

Bende kullanıyorum kulak hizamdan dusurdum kaldirimda hiçbir şey olmadi. Kılıfla kullanilacagini dusunuyorum sahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı