20.000 TL civarı telefon önerisi

Hocam Android ile İos bir mi? Satarken Android tarafında zarar edebilirsiniz. İphone bu konuda daha avantajlı olabilir bence.
Altın almıyoruz telefon alıyoruz. İphone 11 günümüz şartlarında kullanılacak bir telefon ve f/p değil.

iPhone 11 için geçerli değil o yazdığınız şey. S24 FE çok daha dengeli bir cihaz bütçen çıkıyorsa alabilirsin hem kamera hem işlem gücü hem ekran kalitesi olarak iyi bir noktada 7 sene güncelleme alacak POCO'da kağıt üstünde her şey çok iyi gozuksede öyle degil.
Evet optimizasyon olarak da samsung tarafı daha iyi. Ancak s21fe poco x6 pro kıyaslamasında poco tercih edilmeli. Bütçe çıkarsa s24fe mantıklı.

Bende bugün sipariş ettim hocam 2025 yılı mobil bayağı güzel oyunlar geliyor gibi hem inşallah telefon beni rahat 3 veya 4 yıl götürür.

HONOR 200 öneririm kendim de kullanıyorum.

Tasarım kısmı biraz estetik zevkine göre değişir de telefon kılıfı kullanıyorsan tasarım çokda anlamı kalmıyor zaten kendine hitap eden bir kılıfla kendin için daha iyi hale getirebilirsin.

Şuandan sipariş ettim mesela daha klasik bir görüntü kazandıracak diye umuyorum.
Screenshot_20241225_065341_com_pozitron_hepsiburada_FullScreenImageActivity.jpg

Son düzenleme:
Hocam 20kya zar zor çıktım +4K koymam çok zor yılbaşı indirimi vs girerse düşünebilirim anca

Hocam POCO falan almayın kamera önemli demişsin dengeli cihaz demişsin. POCO önermek akıl işi değil. Kesinlikle Honor 200 kadar dengeli çok az cihaz var 25bin TL'ye kadar. Fiyatına göre
Kamerası çok iyi
Bataryası çok çok iyi
Ekranı çok iyi
İşlemcisi iş görür.
Hızlı şarjı çok iyi
Ara sıra oyun, onun dışı kamera ve gündelik kullanım dersen 20binde 12/512 Honor 200 üstüne cihaz yok denebilir.
2 sene güncelleme kalmış olması dışında problemi çok yok.

Herkese hayırlı günler diliyorum. Yılbaşı gelmeden telefon almak istiyorum bütçe maksimum 20 Bin TL. Aldığımda minimum 3-4 yıl arkama bakmak istemiyorum. Çok olmasa da oyun oynayan biriyim fotoğraf çok çekerim sağı solu dengeli bir telefon istiyorum. Araştırdığımda Honor 200, POCO X6 Pro arasında gidip geliyorum Honor 200'ün tasarımı çok kötü geliyor gözüme keşke daha güzel yapsalardı. Var mı POCO X6 Pro kullanan? İşlemcisine diyecek bir şey yok fakat kamerası nasıldır?

Ve tabii ki bu fiyat bandında telefon önerileriniz var mıdır? Fiyatı düşerse POCO F6 almak isterim hiç düşünmeden.

1-2 bin daha artarsa S23FE var çıkmazsa da Honor 200 var.

Herkes yorumumu "beğenmedim" olarak işaretliyor sanki anlaşmışlar gibi... Moderasyon yok mu?

Eğer bu bütçede üstüne biraz ekle 24bine iPhone 11 al derseniz az çok telefondan anlayan herkes beğenmedim atacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı