20.000 TL laptop önerisi

Bütçe
20bin

pomak41

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 20bin bütçem var ikinci el almak istemiyorum iki laptop arasında kaldım. 1.si bu MSI ALPHA 15 B5EEK-065XTR Dizüstü Bilgisayar, 15.6 FHD 144Hz, Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, RX6600M 8GB, 1TB SSD, DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

İkinci olarak da Lenovo'yı buldum Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDOS, 82K200JUTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Pek anlamıyorum o yüzden sormak istedim. Çizim programları vs kullanacağım ve MMORPG oyun dışında bir oyun oynamayı düşünmüyorum fakat alabildigimin en iyisini almak istiyorum. Maksimum bütçem 20bin daha mantıklı önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kanka keyfine göre özelleştir ve satın al hem yanında Windows 11 ile 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ile birlikte geliyor!

Kanka keyfine göre özelleştir ve satın al hem yanında Windows 11 ile 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyeliği ile birlikte geliyor!

Bu bütçede 3050 serisi alınmaz ayrıca o PC Clevo.

Clevo kasa önermiyorum.

Clevo kasa Monster alinmaz.

İlk bir düşündüm Ege Hanedar hocam nasıl olur da 12500H victus önermez. Fiyatına görünce anladım mevzuyu.
Ege Hanedar bide bir konuda Victus alınmaz diyordu

Ege hanedar bir de bir konuda victus alınmaz diyordu.

Evet diyorum halada derim :D attıgınız model 3050'li model cunku ve bütçe varkende o modeli onermem çünkü daha güçlü seçenekler var, sizin gibi marka fanboyu değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı