20.000 TL MSI laptop önerisi

Asmodheus

Decapat
Daha fazla  
Hali hazırda MacBook Pro'm var, oyun performansı malum. Fiyatı birkaç bin aşsa sıkıntı olmaz.
Eğer laptopu denediyseniz artılarını eksilerini yazsanız çok faydası dokunur. 3000 serisi şart, ekranı 165 Hz'den aşağı 1 ms'den yukarı olmasın istiyorum.

240Hz ekran.

Hali hazırda MacBook Pro varken oyuncu laptopu almak çok saçma. Zaten bu oyuncu notebookları şarja takılmadığı sürece ekran kartını kullanmıyor, kullanmadığı zaman MacBook Pro'dan farkı kalmıyor neredeyse...

Arkadaşların attığı ürünü bulabildim bir tek o da bütçenizi aşıyor. Zephyrus önerecektim fakat fiyatlar 25000 liradan başlıyor.

16 GB RAM az geldi ileriki dönemde az kalmaz mı kendim eklesem garantiden çıkar?

MacBook Pro ile oyun mu?
16 GB RAM az geldi ileriki dönemde az kalmaz mı kendim eklesem garantiden çıkar?

Şu an piyasada 16 GB RAM kullanan oyun yok size 3 4 yıl yeter 16 GB RAM ben bile 8 GB kullanıyorum.

16 GB şu an için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…