20.000 TL oyun ve yayın bilgisayarı önerisi

Herozakkum

Hectopat
Yer
HARD CORE Mod Türkiye Sim
20000 bin TL'lik bir PC istiyorum. Ayrıca içindeki ekran kartının minimum 12 GB olmasını istiyorum ve işlemcinin de minimum i5 olması çok iyi olur. Trendyola falan baktım da çok iç açıcı değildi. Sizin bildikleriniz var ise yardırın bakayım <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen aşırı düşük değil mi sence de? 12 GB VRAM ve 20 000 TL? 2 sene olsa olurdu ama bütçen çok düşük. Hani öyle böyle değil. Bütçeni 60'a çek tekrar masaya otururuz.

2X:
20100TL tutuyor.
12400F alırsan:
600TL daha ucuz oluyor üstteki sistemden.

Hocam sen soruyu okumadın sanırım 12 GB VRAM istiyor. Arkadaşın istediği sistemde anca 3080 var. Attığın sistem arkadaşın isteğinin yarısı bile değil haberin olsun

Şu adrese bir bakım derim; Daha uygun fiyatlı bir site bulmanız zor gibi ama bu bütçeye de istediğiniz özellikler imkansız gibi bir şey ne yazık ki...

Hocam sen soruyu okumadın sanırım 12 GB VRAM istiyor. Arkadaşın istediği sistemde anca 3080 var. Attığın sistem arkadaşın isteğinin yarısı bile değil haberin olsun

3060 12 GB var da ve onu da gördüm de abartı 12 GB VRAM bu bütçe için.
Aslında RX 6750 XT de var AMD alınırsa 12 GB da.

VRAM önemli bir şey değil ki aslında. Cidden anlamsız yani oyun oynayacak birinin bu kadar VRAM'e hiçbir zaman ihtiyacı olmayacak ve evet bu bütçe çok az.

2K'da oynuyorsa tamam de 1080 için 12 GB VRAM gerçekten gereksiz.

İstediğiniz özelliklere en yakın sistem bu.

3060 ama işte. Bana sorarsan çöp. Onun yerine 3060 Ti 8 GB VRAM çok daha iyi işler başaracaktır. Ama öyle heveslenmiş demek ki.
2K'da oynuyorsa tamam de 1080 için 12 GB VRAM gerçekten gereksiz.

2K da her oyunu Ray Tracing açık oynuyorum.(Ray Tracing var olan oyunlarda).Metro Exodus yüksek grafikli sürümü mesela. 2K da Full+Full da oynadım. Ne VRAM'i zorladı (yarısını anca yedi) ne de FPS'i (stabil +100-110 arası aldım). Ekran kartım 3070 Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…