20.000 TL PC veya PS5

Bütçe
20.000 TL
YT'de birkaç test videosunu izledim, çoğu oyunu smooth bir şekilde çalıştırıyor. Fakat konuyu açarken belirttiğim gibi bu tür konularda çok donanımlı değilim ve beni en azından 1 2 sene kadar idare edecek bir cihaz arıyorum. Peki size şöyle sorayım, bu sistemi yeni gelen PS Plus'lu PS5 yerine almak mantıklı mıdır? Yüzümüzde patlamasın sonra.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Peki bu ürün benim için bir sorun çıkarır mı, yanıtlarda işlemcinin ekran kartına kıyasla zayıf kaldığını söylemişler. PC'ye darboğaz yapar mı acaba?

Darboğaz yapmaz.
 
Çok teşekkür ettim hocam. Peki bu sistem Elden Ring, Cyberpunk, Witcher 3, Red Dead Redemption 2 gibi oyunları Full ayarlarda veya Full'e yakın ayarlarda çalıştırır mı? Bir de son olarak soğutucu almama gerek var mı?

Ultra'da oynarsınız hocam her oyunu 2K da bile oynarsınız.
 
Hocam konuyla alakasız olacak ama i5 12400F işlemci tam performans verecek bir anakart var mıdır? Bütçe 3000 - çok iyi olacaksa 4000TL.

Sadece anakart için 4K vereceksen B660M Mortar alabilirsin.

Yanıtlar için herkese teşekkürler arkadaşlar, ekteki sistemi alacağız gibi duruyor. Peki son olarak bu PC'yi alırken bir de yanında soğutucu almalı mıyım? @messinicocugu

SE-214-XT al.
 

Geri
Yukarı