20.000 TL RTX 3070 PC toplama

1607719983896.png

Toplam 19.894 TL.

Eki Görüntüle 776116

Toplam 19.977 TL.
Hocam 2 tane kasa önermişsiniz :). Ayrıca bence kasadan kısıp R7 5800X alması daha mantıklı. Sonuçta kasanın performans etkisi yok. Bu arada bu benim şahsi fikrim. Dış görünüşe önem veren biri performanstan feragat edebilir.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 776116

Toplam 19.894 TL.
Teşekkür ederim kral ama kasa üzerinden ziyade içinde RGB seven birisiyim ve Corsair 4000d airflow modeli çok hoşuma gidiyor kasa olarak.Ekran kartı boyutu vs o kasayla uyumlu mudur acaba?Bu arada geç oldu biraz kusura bakma.

Teşekkür ederim kral ama kasa üzerinden ziyade içinde RGB seven birisiyim ve Corsair 4000d airflow modeli çok hoşuma gidiyor kasa olarak.Ekran kartı boyutu vs o kasayla uyumlu mudur acaba?Bu arada geç oldu biraz kusura bakma.
Kasa önemli değilse X570+R7 5800X almanız daha mantıklı olacaktır. Ekran kartı attığım MSI kasaya rahatlıkla sığacaktır. Dış görünüşe önem veriyorsanız @RPM hocamın attığı sistemi alabilirsiniz.

Teşekkür ederim kral ama kasa üzerinden ziyade içinde RGB seven birisiyim ve Corsair 4000D airflow modeli çok hoşuma gidiyor kasa olarak. Ekran kartı boyutu vs o kasayla uyumlu mudur acaba? Bu arada geç oldu biraz kusura bakma.

Kasa seçimi size kalmış.

36 cm ekran kartı destekliyor, sığacaktır.

Kasa önemli değilse X570+R7 5800X almanız daha mantıklı olacaktır. Ekran kartı attığım MSI kasaya rahatlıkla sığacaktır. Dış görünüşe önem veriyorsanız @RPM hocamın attığı sistemi alabilirsiniz.
Tamam o zaman @RPM in attığı parçalar ve anakartın yanına
Ufak bir araştırma yaptım da x570 anakartlar sanırım sadece 3.nesil amd işemcileri destekliyor.Yani R7 5800X ile uyumlu değiller.

Selam dostlar maksimum 20k bütçe ile (çevre birimleri ek değil) bir PC toplayacağım. Şöyle bir şey düşündüm. Eksik varsa ya da önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

(Bundan 2X alacağım)

Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle OC 8G - Inno3D GeForce RTX 3070 iChill X4 Karşılaştırması - Epey buraya bıraktığım linkten de bakabilirsin.
Inno3D GeForce RTX 3070 iChill X4 performans açısından neredeyse aynılar hatta X4'ün 1tık önde olduğu söylenebilir özelliklerine bakılarak ve alanlarla da konustum çok memnunuz falan dediler hem 4 fanlı hem de RGB'si çok hoş özelliklede fiyatı 6429 TL arada dağlar gibi fark var fiyat olarak.
Burada 6429 TL işte.
Ben bunu almanı öneririm ve işlemcide R5 5600XT daha iyi performansı var kalanlara bakılarak iyi duruyor anakart falan şimdiden iyi oyunlar kankam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı