20.000 TL sistem önerisi

Bütçe
20000

xch

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Max. 20k olacak şekilde sistem arıyorum pek bilgim olmadığı için karar veremiyorum. Genellikle CS:GO, PUBG oynayacağım ara sıra da güncel oyunlar oynanır işte. Günde 3-4 saat. Uzun süre idare edebilecek bir sistem önerisi olan varsa yazabilir mi?

Teşekkürler.

teşekkür ederim. sizce amd ekran kartı mı yoksa nvidia mı? her zaman nvidia düşünmüştüm

Hocam yarın Donanım Arşivi hazır sistem paylaşacak ona bir bakın isterseniz.

Teşekkür ederim. Sizce AMD ekran kartı mı yoksa NVIDIA mı? Her zaman NVIDIA düşünmüştüm.

Eğer oyunun için kendine ozel renk ayarları yapacaksan AMD öneririm NVIDIA daha cok performans odaklı.

Bu bütçede NVIDIA alınmaz hocam. 25-30 bin bütçe lazım düzgün bir NVIDIA sistem için. Yoksa 3060 Ti & 3070 var onlar da alınmaz.

25 versem önerdiğin sistemden ne gibi farklılıklar olur?

Eğer oyunun için kendine ozel renk ayarları yapacaksan AMD öneririm NVIDIA daha cok performans odaklı.
hayır yapmayacağım

hayır yapmayacağım
Normalde 4070 sistem topluyorduk da manyak zam yemiş hepsi 1 ay içinde şuan baktım onu bile toplayamıyoruz sanırım. Onun dışında 22 bine RTX 4060 Ti var.

hayır yapmayacağım

İtopya karne fırsatları başlamış bunu da alabilirsiniz aşırı uygun. Anakart değişebilir.

Son düzenleme:
acaba bu sistem ne kadar fps verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…