syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 590 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Önerilerinizi bekliyorum bütçe fark etmez desem daha doğrudur. F/P önerilerinizi bekliyorum. 20 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Gerçek sürüş hissiyatı versin ve vitesi olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2024
Önerilerinizi bekliyorum bütçe fark etmez desem daha doğrudur. F/P önerilerinizi bekliyorum. 20 bin TL'ye kadar çıkabilirim. Gerçek sürüş hissiyatı versin ve vitesi olursa iyi olur.
ulcbabus Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 Logitech G29 direksiyon, pedal + vites var almayı düşünebilirsin.
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 590 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 ulcbabus dedi: Logitech G29 direksiyon, pedal + vites var almayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende gördüm fakat hem çok fazla olumlu hem de çok fazla olumsuz yorum gördüm başka alternatif var mıdır acaba?
ulcbabus dedi: Logitech G29 direksiyon, pedal + vites var almayı düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bende gördüm fakat hem çok fazla olumlu hem de çok fazla olumsuz yorum gördüm başka alternatif var mıdır acaba?