20.000 TL'ye kadar ikinci el iMac önerisi

Yer
Winden
Daha fazla  
Arkadaşlar iOS ve Apple ürünleri hakkında çok fazla bilgim olmadığı için konuya tamamen yabancıyım diyebiliriz. O yüzden sizlerden ricam 20000 TL'yi geçmeyecek şekilde, günlük işler için kullanılacak bir iMac önerisi istiyorum. Hatta bu PC ofiste kullanılacak. Oyun vs. kesinlikle oynanmayacak.

En az m1 işlemcili ve 16GB RAMli bütün iMacler uzun yıllar işinizi görür. Klavye, mouse vermiyorlarsa fiyatı düşürmeye çalışın. Zaten klavye mouse çok seçenek var ama normalde ürünle beraber geliyor ikinci elde klavye mouse set olarak 4-5e satılıyor.

Şöyle bir ürün var:

2015 iMac 21.5 inç, 1 TB, 8 RAM. İşlemcisi i5 2.8 GHz dört çekirdekli gözüküyor. Klavyesi ve mouse fiyata dahil 16.000 TL. İyi midir sizce?
Benim önereceğim bir ürün değil. Ekran çok güzel ama performans olarak çok üzer. Daha önce Mac kullanmadıysanız hayata küstürebilir :)

Siz nasıl bir cihaz arıyorsunuz? Ne için kullanacaksınız? Bunları söylerseniz daha sağlıklı bir öneride bulunabilirim.

Yazmıştım konuda ama tekrar edeyim. Oyun vs. oynanmayacak. Gündelik işler için kullanılacak. Bir abim için bakıyoruz. Diş hekimi kendisi ve sanırım onların kayıt programları vs. oluyor. Onları kullanır. Çok ağır olduğunu sanmıyorum. YouTube girilir. Başka da bir isteğimiz olmaz.

Cihazdan tek istediğim, eğer mümkünse hala güncelleme desteğinin devam ediyor olması ve birkaç programı aynı anda çalıştırabiliyor olması. Öyle çok aşırı güçlü olmasına gerek yok. Zaten ikinci el bakıyoruz. Tekrar yazayım fiyat 20000 TL'nin üstünde olmayacakmış. Önerilerinizi bekliyorum.

Yazmıştım konuda ama tekrar edeyim. Oyun vs. oynanmayacak. Gündelik işler için kullanılacak. Bir abim için bakıyoruz. Diş hekimi kendisi ve sanırım onların kayıt programları vs. oluyor. Onları kullanır. Çok ağır olduğunu sanmıyorum. YouTube girilir. Başka da bir isteğimiz olmaz.

Cihazdan tek istediğim, eğer mümkünse hala güncelleme desteğinin devam ediyor olması ve birkaç programı aynı anda çalıştırabiliyor olması. Öyle çok aşırı güçlü olmasına gerek yok. Zaten ikinci el bakıyoruz. Tekrar yazayım fiyat 20000 TL'nin üstünde olmayacakmış. Önerilerinizi bekliyorum.
Tamamdır.
Ben bu koşullarda bir iMac cihaz almayı uygun görmüyorum. Mac’i öne çıkaran özellikleri pek kullanma fırsatı var gibi gözükmüyor.

Bu bütçede bu kullanım amacıyla windows pc, all in one, hatta laptop+monitör daha mantıklı olacaktır.

Bu bütçedeki imaclerin güncelleme desteği bitti. Ha internete girmek, 5-10 sekme açma konusunda üzmez. Yine iş görür. Kendi şehrinizde bulunan en yüksek ramli, temiz cihazı alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı