20.000 TL'ye kadar tablet önerisi

ymnN

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

20.000 TL'ye kadar tablet önerilerinizi bekliyorum. Sıfır ve ikinci el olarak da bu fiyat bandında olan modelleri önerebilirsiniz. Genel olarak 11" ebatlarında bir tablet bakıyorum. Aynı zamanda ikinci ekran olarak kullanmayı düşünüyorum. Arada film YouTube vs de takılırım aynı zamanda notion da notlarımı okurkende de kullanmayı düşünüyorum. Bazen not alırken de kullanmayı düşüyorum. Yanında klavye olan modeller çok da önemli değil ama kalem avantajı güzel olur. Aklımda ki modeller.

- Samsung Tab S9 (en çok düşündüğüm model. S21 FE kullanıyorum ve yakında zaman S23 yükseltmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda Windows ve Linux kullanıcısıyım.)

- Xiaomi Pad 7 (S9 varken aklıma çok yatmasa da fena durmuyor.)

- iPad A16 (kalem ile birlikte S9 fiyatına geliyor. İşlemci olarak aynı performansları gösterselerde ekran yenileme ve panel kalitesi olarak çok fark var aklımı kurcaladı.)

- iPad Pro 11 gen 3 (m1 işlemci olması ve 120 Hz ekran olması cezbediyor. İkinci el olarak S9 bandında bulunuyor. Ancak herhangı bir Apple ürünüm olmadığı içinde S9 kadar kafama yatmadı. Ayrıca daha eski bir ürün ikinci el çok da temiz bulmak zor.)

Merhaba arkadaşlar.

20.000 TL'ye kadar tablet önerilerinizi bekliyorum. Sıfır ve ikinci el olarak da bu fiyat bandında olan modelleri önerebilirsiniz. Genel olarak 11" ebatlarında bir tablet bakıyorum. Aynı zamanda ikinci ekran olarak kullanmayı düşünüyorum. Arada film YouTube vs de takılırım aynı zamanda notion da notlarımı okurkende de kullanmayı düşünüyorum. Bazen not alırken de kullanmayı düşüyorum. Yanında klavye olan modeller çok da önemli değil ama kalem avantajı güzel olur. Aklımda ki modeller.

- Samsung Tab S9 (en çok düşündüğüm model. S21 FE kullanıyorum ve yakında zaman S23 yükseltmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda Windows ve Linux kullanıcısıyım.)

- Xiaomi Pad 7 (S9 varken aklıma çok yatmasa da fena durmuyor.)

- iPad A16 (kalem ile birlikte S9 fiyatına geliyor. İşlemci olarak aynı performansları gösterselerde ekran yenileme ve panel kalitesi olarak çok fark var aklımı kurcaladı.)

- iPad Pro 11 gen 3 (m1 işlemci olması ve 120 Hz ekran olması cezbediyor. İkinci el olarak S9 bandında bulunuyor. Ancak herhangı bir Apple ürünüm olmadığı içinde S9 kadar kafama yatmadı. Ayrıca daha eski bir ürün ikinci el çok da temiz bulmak zor.)

Tab S9 alın hocam ya da 2. el iPad Pro. Oyun oynamayacaksaniz Tab S9 yerine Huawei MatePad 12X te alabilirsiniz klavye mouse ve kalem yaninda hediye. Tek kötü yani google servisleri yok kendiniz kurmaniz gerekiyor ve islemci olarak geride ama ekran kalitesi ve batarya avantaji var.

Tab S9 alın hocam ya da 2. el iPad Pro. Oyun oynamayacaksaniz Tab S9 yerine Huawei MatePad 12X te alabilirsiniz klavye mouse ve kalem yaninda hediye. Tek kötü yani google servisleri yok kendiniz kurmaniz gerekiyor ve islemci olarak geride ama ekran kalitesi ve batarya avantaji var.
Huawei'de sevdiğim ürünler var ancak oyun dışına atılmak istenmesinden ötürü pek yanaşmak istemiyorum. Açıkcası 3.parti uygulamalarla da Google servislerini kullanmak istemediğim için uzak durdum. Yoksa Papermate ekranları filen hoşuma gidiyor. Birde 11" üstü tablet pek almak istemiyorum. Benim için ideal maksimum ebadın bu olduğuna karar verdim. İpad düşünüyorum ancak herhangi bir Apple ürünü de kullanmadığım için biraz düşündürüyor ve de daha eski bir ürün temiz bulmak biraz zor. Aynı fiyat bandında S9 alsam 6 taksik faizsiz alabilirim o avantajıda var. S10+ aynı ebatta olsa onu da düşündüm ancak 10 serisinde ne yazık ki düz versiyonu çıkarmadılar kötü oldu.

Hocam ikinci el konusunda yorum yapamayacağım alacaksanız Param Güvende ile alın ya da şehrinizde deneyerek alın derim o civarlara S10+ bile bulursunuz ama biraz şans işi ikinci el S9+ falan bakabilirsiniz güzel cihazdır.
S9 veya iPad Pro bakın derim sizin kullanım senaryonuz için S9 öneririm.

Hocam ikinci el konusunda yorum yapamayacağım alacaksanız Param Güvende ile alın ya da şehrinizde deneyerek alın derim o civarlara S10+ bile bulursunuz ama biraz şans işi ikinci el S9+ falan bakabilirsiniz güzel cihazdır.
S9 veya iPad Pro bakın derim sizin kullanım senaryonuz için S9 öneririm.
Zaten gönder ben sana göndereyim işlerine bu ortamda 20K para verip de göndermem kimseye görerek alırım ya da Param Güvende sistemi ile alırım. S10+ düşündüm ancak ebadı biraz büyük geldi. İpad tarafında da 2.el temiz bulmak zor. Zaten en az 2-3 sene civarında cihazlar. İşin bir kötü tarafıda S9 ve S10 ikinci el satan da pek yok. Şuan aklıma en çok yatan S9 hem 6 taksit faizsiz de satılıyor o avantajı da var.

Tab S9 al geç. İkinci ekran olarak kullanım kablosuz olarak direkt OneUI içerisinde gömülü özellik olarak geliyor. Bazı paralı uygulamalara ihtiyacın kalmıyor. S-Pen deneyimi zaten muazzam. Telefonunuz da Samsung, ekosistem olarak güzel seçenek olur. Bir de düz S9 serisinde DeX modunu monitöre vs. de yansıtabiliyorsunuz, güzel deneyim.

Tab S9 al geç. İkinci ekran olarak kullanım kablosuz olarak direkt OneUI içerisinde gömülü özellik olarak geliyor. Bazı paralı uygulamalara ihtiyacın kalmıyor. S-Pen deneyimi zaten muazzam. Telefonunuz da Samsung, ekosistem olarak güzel seçenek olur. Bir de düz S9 serisinde DeX modunu monitöre vs. de yansıtabiliyorsunuz, güzel deneyim.
Şuan için en yatkın olduğum model S9. Fiyatına göre sundukları ideal. Tek sorunu keşke ultra modellerinde ki gibi çerçeve daha ince olsaydı çok güzel dururdu. Honor Magic Pad 2 ve S serilerinin Ultra modellerindeki çerçeve oranı çok güzel. Honor Magic Pad 2 için ne düşünüyorsunuz peki ? Oda klavye kalem ile 25K bandında.

Hocam dün Tab S10+ baktım. Ebat olarak iyi geldi Tab S9 ile kıyaslama imkanım yoktu ancak S9 FE vardı hemen hemen aynı boyutlar mm farkları var. Çok absürt durmuyor Ultra gibi yanında. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi ? Şuan için 5-6 K arası bir fark var. Mediatek 9300+ üzer mi sonradan acaba Snapdragon'a göre.

Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı