20.000 TL'ye klavye, mouse, kulaklık ve mouse pad önerisi

Bunu farkettim ama iyi mi? Rog Chakram düşünüyordum.

Mukemmel bir mouse. @Mantar09 hocam kullaniyor hatta. Goruntusude bu sekilde.

WhatsApp Image 2025-08-04 at 20.43.07.jpeg

Bakacağım teşekkürler.

Yani daha iyi markalar diyorsunuzda adlarini hic duymadim ve garanti konusunda cok şüpheliyim
Çünkü yurtdışı haberlerini ve markalarını takip etmiyorsunuz hocam. Yurtdışında bu markalar çok popüler.

Çünkü yurtdışı haberlerini ve markalarını takip etmiyorsunuz hocam. Yurtdışında bu markalar çok popüler.
Türkiyeye yeni yeni geliyor.

Sizin öneriniz var mı peki kxy hocamın attığı dısında
Mouse ben claw tutuyorum o yüzden ergo bilmiyorum. Klavye olarak sikakeyb castle hm80 var bu bütçede. Bu biraz ağır ama. O yüzden daha hafif be yarı fiyatında olan mchose jet75 önerebilirim. Mousepad hastası değilim o yüzden bana sorarsanız klasse gear al geç derim. Kulaklı bence IEM al. Moondrop Chu 2 kullanıyorum ve çok memnunum.

Mouse ben claw tutuyorum o yüzden ergo bilmiyorum. Klavye olarak sikakeyb castle hm80 var bu bütçede. Bu biraz ağır ama. O yüzden daha hafif be yarı fiyatında olan mchose jet75 önerebilirim. Mousepad hastası değilim o yüzden bana sorarsanız klasse gear al geç derim. Kulaklı bence IEM al. Moondrop Chu 2 kullanıyorum ve çok memnunum.
Truthear zero 2 ya da moondrop aria bakabilirsiniz daha kaliteli isterseniz kulaklık olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı