BTKbeta Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Öncelikle merhaba; Elimde 20000 TL bütçe var ve ben set halinde güzel bir masaüstü bilgisayar istiyorum ne önerebilirsiniz? Rica etsem önerir misiniz?
Öncelikle merhaba; Elimde 20000 TL bütçe var ve ben set halinde güzel bir masaüstü bilgisayar istiyorum ne önerebilirsiniz? Rica etsem önerir misiniz?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.397 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 Set halinde derken neden kastediyorsunuz, monitör klavye mouse hepsi dahil mi, yoksa sadece kasa mı?
hcnuPcitirC Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 781 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 QTV dedi: Set halinde derken neden kastediyorsunuz, monitör klavye mouse hepsi dahil mi, yoksa sadece kasa mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım toplama değil hazır sistemden bahsediyor.
QTV dedi: Set halinde derken neden kastediyorsunuz, monitör klavye mouse hepsi dahil mi, yoksa sadece kasa mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım toplama değil hazır sistemden bahsediyor.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.397 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 Bütçe çıkarsa mükemmel olur. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Bütçe çıkarsa mükemmel olur. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com