20.000 TL'ye tablet vs laptop

Hocam IPad'lerin boyutu biraz da Apple'ın onları konumlandırdığı nokta ile alakalı.
Hocam S9 FE'nin ne gibi bir dezavantajını gördünüz ki?

Hocam IPad'lerin boyutu biraz da Apple'ın onları konumlandırdığı nokta ile alakalı.
Hocam S9 FE'nin ne gibi bir dezavantajını gördünüz ki?
TFT LCD denen bir teknoloji kullanması, RAM olarak sanırsam düşük, şu anlık problem değil ama emin değilim. Ek olarak tableti her şeyiyle kabul etmeme rağmen S9 serisine yakışmayan (FE bile olsa) bir işlemci bence Exynos 1380 çünkü. S9FE+ fiyatına iPad 10 var A14 Bionic çok daha üstün ve ekranları birbirine yakın ama kalemi yok. Stylus kalemler varmış, 1.000 TL'ye falan. Onları alsam uyumluluk problemi yaşatır mı bana bir bilginiz varsa yardım eder misiniz? iPad 9 + Apple Pencil düşündüm ama o da çok eski bir tasarıma sahip oradan eledim onu da.

FE+ parasına puan olarak çok fark var hocam güç olarak.

Geekbench 6 örneğin;
961 / 2754 (S9FE+)

2055 / 4864 (10th gen)

Hocam S9 FE işlemci olarak 3 yıl falan götürür birazdan FE+ modelini inceleyeceğim yorumlarımı yazarım.

Hocam S9 FE işlemci olarak 3 yıl falan götürür birazdan FE+ modelini inceleyeceğim yorumlarımı yazarım.
Tabii hocam zevkle okurum ama almışken en azından 5 yıl gitsin diye bakıyorum ben. iPad 10 FE ailesinden daha uzun gider o aşikar tabi ama dediğim gibi o güç farkı şu an olmasa da 3 yıl sonra çok daha belirgin olur gibi. Stylus kalemler hakkında bilginiz var mı?

Hayır hocam orijinal kalemler harici bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…