20.000 TL'ye tablet vs laptop

Anladım hocam. Öneriniz için tekrar teşekkür ederim. Ben bunu ev halkıyla bir görüşürüm tekrar. Ama benim hayalim ne biliyor musunuz? :D alabilirsem iPad Mini 7 almak. Eğer pahalı tablet alırsan telefonu X alabiliriz falan derlerse düşünürüm bir. Ama dese al, telefon da alırız o zaman bakarım ki ben kasacağını sanmıyorum 2-3 yıla ama Apple, ne yapacağı belli olmaz. Bence zaten M1 ve öncesi tabletler çok gitmez onlara kıyasla. Ben dediğim gibi bir konuşurum, olursa mini 7'ye kadar çıkarım, hatta mini 6 da olur yani. O olmazsa iPad 9 + kalem yoluma bakarım. En kötü çalışırım tarlamda alırım yani dert etmiyorum pek.

Hocam varsa öyle bir seçenek alın iPad 9 kastığı yerde girer tarlaya birkaç ay sonra alırsınız iyisinden güzelinden bir tane.

Hocam varsa öyle bir seçenek alın iPad 9 kastığı yerde girer tarlaya birkaç ay sonra alırsınız iyisinden güzelinden bir tane.
Aslında evin kararına kalıyorum ben :D 3 farklı seçenek sunacağım pahalı, orta, ucuz olarak (Mini 7, iPad 10 - iPad 9). Onlar ne derse bakacağım. Kalem zaten orijinal almayı düşünmüyorum iPad 9 almadıkça ki onda bile orijinal almam herhalde 4K'yı çöpe atasım yok.

Aslında evin kararına kalıyorum ben :D 3 farklı seçenek sunacağım pahalı, orta, ucuz olarak (mini 7, iPad 10 - iPad 9). Onlar ne derse bakacağım. Kalem zaten orijinal almayı düşünmüyorum iPad 9 almadıkça ki onda bile orijinal almam herhalde 4K'yı çöpe atasım yok.

Hocam pencil Pro'ya da pencil 2 almadığınız sürece orijinal almaya gerek yok pencil Pro'nun en çekici yanı bence bul da görebilmek.

Hocam pencil Pro'ya da pencil 2 almadığınız sürece orijinal almaya gerek yok pencil Pro'nun en çekici yanı bence bul da görebilmek.
Tekrardan çok çok teşekkürler hocam. Dediğim gibi evle bir konuşayım, ona göre bir karar vereceğim. Alabilirsem önceliğim hala Mini serisi. 8.3 inç olsa bile sorun yaşamam 4.7 inç telefon kullandım o kadar. Not alırken kücük gelebilecek olsa bile bir denerim.

Tekrardan çok çok teşekkürler hocam. Dediğim gibi evle bir konuşayım, ona göre bir karar vereceğim. Alabilirsem önceliğim hala mini serisi. 8.3 inç olsa bile sorun yaşamam 4.7 inç telefon kullandım o kadar. Not alırken kücük gelebilecek olsa bile bir denerim.

Rica ederim hocam mini gerçekten güzel bir seri taşıma olarak kullanım kolaylığı olarak ama not konusunda ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Not konusunda Mini 7 bence tatmin etmez. Telefon gibi bir şey. Ben olsam iPad 10 alır geçerim. Tertemiz cihaz. Orta tuş ve saçma sapan ilkel bir ekrandan da kurtulursunuz. En iyi karar iPad 10. Alıp arkanıza bakmayın.

Not: Az önce ite kaka ilerleyen iPad 8'den çıkıp bu mesaj yazıldı.

Not konusunda Mini 7 bence tatmin etmez. Telefon gibi bir şey. Ben olsam iPad 10 alır geçerim. Tertemiz cihaz. Orta tuş ve saçma sapan ilkel bir ekrandan da kurtulursunuz. En iyi karar iPad 10. Alıp arkanıza bakmayın.

Not: Az önce ite kaka ilerleyen iPad 8'den çıkıp bu mesaj yazıldı.

Ev halkının durumuna göre alacağım hocam. 10.nesil al derlerse alır geçerim olmadı 9.nesil mecbur. 1 GB iOS'ta çok işe yarıyor düşündürmedi değil 😄 Kalemi çakma alsam da olur gibi ya. 64 GB alacağım zaten yer sorunu yaşamam.

Ev halkının durumuna göre alacağım hocam. 10.nesil al derlerse alır geçerim olmadı 9.nesil mecbur. 1 GB iOS'ta çok işe yarıyor düşündürmedi değil 😄 Kalemi çakma alsam da olur gibi ya. 64 GB alacağım zaten yer sorunu yaşamam.

1 GB çok fark ediyor. Kalemi çakma alırsınız da o 10. nesil şart ben söyleyeyim.

Herhalde S9FE'den kat kat daha uzun süre gider. 4-5 yıl arkamı dönüp bakmam gibi. Teşekkürler, ben de 10'a zorlayacağım bütçeyi.

Gider gider. 10 gerekli ama. 9 gerçekten çöp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı