20.000 TL'ye tablet vs laptop

Baktım da şimdi yansıma engelleyici cam ve işlemci harici hiçbir şey yok yapay zeka yapay zeka deyip durmuşlar sayfasında ki onun da işi bomboş, işin en komik yanı S10 ultradan 44K fiyat istiyorlar.
Yapay zeka bende de var hocam. Bazı güzel özelliklerde Türkçe olmadığından deaktif durumda.

Yapay zeka bende de var hocam. Bazı güzel özelliklerde Türkçe olmadığından deaktif durumda.

Hocam yapay zeka dedikleri gerçekten bomboş bir şey heyecanlandım ilk çıktığında gittim tüm Apple ekosistemini değiştirmeyi bile düşündüm S24 kullanan arkadaşlarımdan falan rica ettim denedim ama gerçekten bomboş hem internetsiz çalışmıyor hem özellikleri dandik ve araklama ile olmuş açıp bakıyorsunuz sayfasına Google Lens birinci sırada ikinci sıraya iniyorsunuz bakıyorsunuz yine Google fotoğraflarda yapılan nesne kaldırmayı koymuşlar tek ciddi özelliği canlı çeviri oda TR de yok bildiğim kadarıyla bir de bunların üstüne server masrafları fazla gelmiş olacak ki 2025 yılında paralı yapacaklarmış.
Bir de internet bağlantısı yüzünden yavaş çalışıyor iOS 18 betadaki cihaz nesne kaldırma işini S24 ultradan daha hızlı yapıyordu.

Kesinlikle hocam. Eğer işlemci 5 yıl falan yetecekse s9FE+ alırım ben. 1 1.5 ay var 10 serisinde ne çıkacak bakalım göreceğiz.

Hocam 5 yılı ben kesin konuşamam ama 3 yıl falan götürür diye düşünüyorum üzerini de ROM atarsınız ya da sürümler ağır gelirse sürüm düşürürsünüz.

Hocam yapay zeka dedikleri gerçekten bomboş bir şey heyecanlandım ilk çıktığında gittim tüm Apple ekosistemini değiştirmeyi bile düşündüm S24 kullanan arkadaşlarımdan falan rica ettim denedim ama gerçekten bomboş hem internetsiz çalışmıyor hem özellikleri dandik ve araklama ile olmuş açıp bakıyorsunuz safasına Google Lens birinci sırada ikinci sıraya iniyorsunuz bakıyorsunuz yine Google fotoğraflarda yapılan nesne kaldırmayı koymuşlar tek ciddi özelliği canlı çeviri oda TR de yok bildiğim kadarıyla bir de bunların üstüne server masrafları fazla gelmiş olacak ki 2025 yılında paralı yapacaklarmış.

Hocam 5 yılı ben kesin konuşamam ama 3 yıl falan götürür diye düşünüyorum üzerini de ROM atarsınız ya da sürümler ağır gelirse sürüm düşürürsünüz.
Circle to search yapay zekadan önce geldi hocam. Nesne kaldırma olayını 3 sene önce S21'de kullanıyordum.

@Smmmhunter bu S9FE ve S9FE+ arasındaki 2 GB RAM farkı ileride çok fark açar mı? Eğer telefon alacak olursam diye tableti ucuza almak ve kalan bütçeyi telefona ayırmak istiyorum.
En temizi 8GB bence hocam. 6GB multi tasking ve DeX'te daha kötü performans gösterebilir.

En temizi 8GB bence hocam. 6GB multi tasking ve DeX'te daha kötü performans gösterebilir.
DeX'e gerek yok ne olduğunu bile bilmiyorum Windows'a benzetiyor sanırım tableti. O zaman telefon alacak olsam bile alabilirsem S9FE+ alayım o zaman. Herhalde üniversitede bitene kadar falan gider. Basit biriyim, not alır video izlerim tek. Android 17'ye kadar alacak zaten.

DeX'e gerek yok ne olduğunu bile bilmiyorum Windows'a benzetiyor sanırım tableti. O zaman telefon alacak olsam bile alabilirsem S9FE+ alayım o zaman. Herhalde üniversitede bitene kadar falan gider. Basit biriyim, not alır video izlerim tek. Android 17'ye kadar alacak zaten.
Android 17 alsa bile belki biraz ağırlaşabilir. O zaman ROM atar devam edersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı