20.000 TL'ye tablet vs laptop

DeX'e gerek yok ne olduğunu bile bilmiyorum Windows'a benzetiyor sanırım tableti. O zaman telefon alacak olsam bile alabilirsem s9FE+ alayım o zaman. Herhalde üniversitede bitene kadar falan gider. Basit biriyim, not alır video izlerim tek. Android 17'ye kadar alacak zaten.

DeX aşırı rahat oluyor hocam kullanirsaniz kesin bagimlisi olursunuz.

DeX aşırı rahat oluyor hocam kullanirsaniz kesin bagimlisi olursunuz.
Bayağı güzel duruyordu hocam alınca deneyeceğim.

Android 17 alsa bile belki biraz ağırlaşabilir. O zaman ROM atar devam edersiniz.
Gelecek özelliğe bağlı aslında belki ağır gelmez hocam. Android uygulama desteği daha uzun sanırım o yüzden sorun olmaz gibi bir süre. 3-4 yıl gitmesini umuyorum. ROM ne hiçbir fikrim yok bir problem yaşatmazsa sorun olmaz gibi. Hatta Android 15-16'dan sonra bir süre güncelleme yapmayabilirim. Tab S9 ucuza yakalarsam hala radarımda.

Bayağı güzel duruyordu hocam alınca deneyeceğim.

Gelecek özelliğe bağlı aslında belki ağır gelmez hocam. Android uygulama desteği daha uzun sanırım o yüzden sorun olmaz gibi bir süre. 3-4 yıl gitmesini umuyorum. ROM ne hiçbir fikrim yok bir problem yaşatmazsa sorun olmaz gibi. Hatta Android 15-16'dan sonra bir süre güncelleme yapmayabilirim. Tab S9 ucuza yakalarsam hala radarımda.
DeX'i alınca klasik modda kullanın. Yenisinin DeX ile alakası yok.

DeX'i alınca klasik modda kullanın. Yenisinin DeX ile alakası yok.
Hocam baktım da düz S9FE'nin de 8/256 seçeneği varmış 15.5K'ya. Bütçeye kaldım ben yine ya. S9FE 8/256'ya bütçem artarsa onu, artmazsa düz S9FE 6/128 alırım. @Denizius124 hocam siz demiştiniz ya iPad'de (10.nesil) camdan tak tak ses geliyor diye gerçekten de öyle. İnceleme videolarında kalem her değdiğinde tak tak ediyor çok rahatsız edici :D

Hocam baktım da düz s9FE'nin de 8/256 seçeneği varmış 15.5K'ya. Bütçeye kaldım ben yine ya. S9FE 8/256'ya bütçem artarsa onu, artmazsa düz s9FE 6/128 alırım. @Denizius124 hocam siz demiştiniz ya IPad'de (10.nesil) camdan tak tak ses geliyor diye gerçekten de öyle. İnceleme videolarında kalem her değdiğinde tak tak ediyor çok rahatsız edici :D

Lamine cam olmaması büyük sıkıntı sessiz bir ortamda ses yapıyor.

Lamine cam olmaması büyük sıkıntı sessiz bir ortamda ses yapıyor.
Anladım hocam. Gün geçmiyor ki durmadan araştırıyorum ne alsam daha iyi diye. S9FE 8/256 var onu alacağımı düşünüyorum. Sonra da ileride telefon almam gerekirse S23 falan bakarım.

@Denizius124 bu TFT LCD o kadar kötü bir teknoloji mi ekran olarak? S9FE bakarken ekranının çok kötü olduğu söylendi teknoloji ve kalite olarak. 64 GB bile olsa iPad 10'a kayasım geldi bu bütçeye düzgün bir tablet bulamadım ben hala :D en fazla 10-14 15K'ya tablet arıyorum ama yok yani. Huawei desen Google servisleri yok ki pek sıcak bakmıyorum. Samsung desen tam buldum ekranına kötü diyorlar. iPad var onda kalem yok. Bir de iPad 4:3 o ayrı.

@Denizius124 bu TFT LCD o kadar kötü bir teknoloji mi ekran olarak? S9FE bakarken ekranının çok kötü olduğu söylendi teknoloji ve kalite olarak. 64 GB bile olsa iPad 10'a kayasım geldi bu bütçeye düzgün bir tablet bulamadım ben hala :D en fazla 10-14 15K'ya tablet arıyorum ama yok yani. Huawei desen Google servisleri yok ki pek sıcak bakmıyorum. Samsung desen tam buldum ekranına kötü diyorlar. iPad var onda kalem yok. Bir de iPad 4:3 o ayrı.
Hocam gidin bakın. Ben DAMOLED kullanmama rağmen S9FE'nin ekranına baktığımda sırıtmıyor o kadar.

Hocam gidin bakın. Ben DAMOLED kullanmama rağmen S9FE'nin ekranına baktığımda sırıtmıyor o kadar.
En ucuzu internette gibi hocam. 14-15'e mağazalarda, 12 13'e Trendyol'da falan var. Mağazalar uzağımda, buralarda olmadığı için başka ilçeye gitmem gerekiyor bakmak için. 10-15K bütçede S9FE ve Huawei tabletler harici ne önerebilirsiniz? Veya S10FE'nin çıkması yakın mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı